2777
2789

بچه ها من خیلی افسرده و ناامیدم همیشه در مورد هر چیزی ی یاس خاصی تو کارام هست فعلا دانشجوام ولی هیچ آینده ای واسه خودم نمی بینم دلم ب هیچ چیزی روشن نیست نمی دونم چم شده همه دارن واسه زندگیشون تلاش میکنن ولی من اینطوریم با خودم فکر میکنم اگه ی روز ازدواج کنم نمی تونم از پس ی زندگی بر بیام و طرف مقابلمم بدبخت می کنم و باز همون جام همه میزنن جلو و هیچ پیشرفتی تو زندگیم ندارم 

حالا ب نظرتون چیکار کنم کسی بوده اینجوری باشه بعد تو زندگیشم موفق شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز میخوندم  ولی انقد حالم بد شد ک دیگه همونم ول کردم

درواقع باید ت سختی ها به خدا توکل کرد که بیشتر نگات کنه.  من اون روز سردرد داشتم.  داشتم نماز شب میخوندم. دیدم سرم توی نماز خوب شد. چقدر انرژی خوبی بهت میده خدا 

نمی خونم ولی فقط دارم بهش فکر میکنم ک چطوری میتونم از پس رندگی بر بیام با این روحیاتم

داری میخونی من میدونم نشخوار فکری هم نکن دربارش تو میتونی کمی راهنمایی لازم داری البته برای زمانش

لایک نکن خواهشا🙏آقا هستم🚫 آقا هستم🚫 آقا هستم 🚫
متاسفانه از ۱۵ سالگی اینجام. الان ۲۰ سالمه. این کاربری دیگمه. لطفا سرت ت کار خودت باشه

هنوز بچه فرزندم برو دنبال کارت اینم کاربریه 4 رمه

لایک نکن خواهشا🙏آقا هستم🚫 آقا هستم🚫 آقا هستم 🚫