2777
2789

رو زانوم خ فشار میاد ساییدگی شدید دارم ۲۵ یالم باید وزنم کم کنم  کف پاهامم درد داره ۱۶۸ وزنمم ۷۵

برا *شفا* من  یه حمد از ته دلت میخونی🥺بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱✅️وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏       موهامو ناز کنی؟🙏.             گریه کنم 🥺           گریه کنم 🥲             گریه کنم 😭حذف تاپیک         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه از ساعت ۷ شب تا ۱۱ صبح فردا فقط چایی و آب و قهوه باید بخوری بدون قند و شکر  اولش خیل ...

چرا اینقد تنوع تو رژیم فستینگ داریم .. هز چی یجورش میگه 

خود من یه نوعش بلدم اما اون بلاگری که این گفته فعلا جواب نمیده یه سرسی سوالا دارم ازش زن یکی از فتبالیستا استقلال 

میگفت 

صبح ۷ تا ۸ مجازی صبحانه بخوری بعد فقط اب چای  بدون قند 

بعد س ۱۲ تا ۱نهار 

س ۶ تا ۷ هم شام 

بینشون هیچی نمیتونی بخوری فقطم۴۵ روز جواب میده 

جمعه ها هم ازادی 

سوالام اینه تو اون روزا که فستی طول هفته غیر جمعه منظورمه 

چقدر باید کالری دریافتیت باشه نمیشه که هر چی جلوت میاد بخوری مثلا همون ۱۰۰۰ تا ؟ 

روزا جمعه هم چقد مجازی کالری دریافت کنی 

برا *شفا* من  یه حمد از ته دلت میخونی🥺بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱✅️وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏       موهامو ناز کنی؟🙏.             گریه کنم 🥺           گریه کنم 🥲             گریه کنم 😭حذف تاپیک         
چرا اینقد تنوع تو رژیم فستینگ داریم .. هز چی یجورش میگه  خود من یه نوعش بلدم اما اون بلاگری که ...

ببین من اولین باره اینو میشنوم و راستش این اصلا فستینگ نیست 

فستینگ یعنی شما چند ساعت چیزی نخوری نه اینکه صبح بخوری دیگه نخوری تا ظهر و …

این میشه فستینگ کله گنجشکی 😂

من فستینگ ۱۶ به ۸ رو گرفتم واقعا هم جواب داد ۸ ساعت میخوری ۱۶ ساعت نمیخوری ساعتشم دست خودته 

عزیزم چقد شما وزن کم کردین تو چه مدت؟ تو تایم ازاد چی میخورین؟

من تو یکماه سه کیلو 

همه چی میخورم حتی کیک 

ولی از هر چیزی کم میخورم و غذاهای سالم میخورم مثلا سالاد که درست میکنم خودم سس ماست براش درست میکنم 

یا اینکه فیله مرغ رو میپزم و فست فود در خد دو هفته یکبار 

بعد عزیزم چندروز در هفته این رژِیمو داری شما؟ همه روزه که نمیشه

همه روزا 

عزیزم عادت میکنی اولشم لازم نیست ۱۶ ساعت باشه فستینگت 

از ۱۲ ساعت شروع کن 

فقط چیزی که خیلی مهمه اینکه شما سالم بخوری 

مثلا پفک و چیپس و اینا کم بخوری 

روغن کم بریزی 

همه روزا  عزیزم عادت میکنی اولشم لازم نیست ۱۶ ساعت باشه فستینگت  از ۱۲ ساعت شروع کن  ...

من واقعیت دوسه روز گرفتم ولی سر ناهار  پرخوری کردم، یخوردش برای اینه که نمیدونم کالری مجازم طی ساعات ازاد چقدره

من واقعیت دوسه روز گرفتم ولی سر ناهار  پرخوری کردم، یخوردش برای اینه که نمیدونم کالری مجازم طی ...

اصلا خودتو درگیر کالری نکن عزیزم 

کلا اول که آدم این رژیمو میگیره بد غذا میخوره 

من خودم یک کیلو اضافه هم کردم 

سر ناهار خودمو میکشتم با غذا 

من واقعیت دوسه روز گرفتم ولی سر ناهار  پرخوری کردم، یخوردش برای اینه که نمیدونم کالری مجازم طی ...

این رزیم به نظر من مال کسایی هست که میخوان آهسته و پیوسته وزن کم کنن این مدل غذا خوردن سبک زندگیه نه رژیم 

که تو درمان خیلی بیماریها کمک میکنه 

ببین من اولین باره اینو میشنوم و راستش این اصلا فستینگ نیست  فستینگ یعنی شما چند ساعت چیزی نخو ...

چقد کم میکنی تو چ مدت 

میگفت دکتر برادر میلاد میلاد شوهرشه که فوتبالیست  بهش گفته بود اونم تو دبی یا ترکیه دقیقش یادم نیس

خودشم گرفته بودتش این از س ۷ شب گشنه ای تا فردا ۷ صبح

این رزیم به نظر من مال کسایی هست که میخوان آهسته و پیوسته وزن کم کنن این مدل غذا خوردن سبک زندگیه نه ...

میگفتا ۸ تا ۱۵ کم میکنه تو ۴۵ رور