سلام .عزیزان دختر من پاش سوخت و خیلی نگران بودم و انواع درمان های نوین را استفاده می کردم ولی خوب نمی شد تا اینکه یادم به اقای رزازپور افتاد که از خیلی سال قبل تعریفش را شنیده بودم و میدونستم بیمارستان عسگریه کار می کنه .ایشون یک پرستاره ولی یک پماد ساختنی دارند که برای انواع سوختگی بسیار معجزه گر هست .رفتم پیش ایشون و با این دارو هیییییچ اثری از سوختگی روی پوست نمی مونه .خواستم تجربم را بگم که اگر کسی خدایی نکرده دچار سوختگی شد به ایشون مراجعه کنه .اقای رزازپور خونش هم توی خیابان صغیر اصفهانی هست و اونجا هم درمان می کنند .سرشون خیلی ی ی ی شلوغه و همه راحت جواب می گیرند .خداوند خیرشون بده .
میشه عکس کرم رو بفرستی عزیزمم من امکان اینو ندارم بیام شهرتون
کرمهاش دستسازه جایی دیگه نمیتونی پیدا کنی
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
حالا خیلیم بد نشد والا من خودم جرات نمیکنم کرم دستساز استفاده کنم هر وقت مشکلی پیش بیاد با اینکه اقای رزاز زاده زیر سرمونه میرم دکتر پوست
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد