2777
2789
عنوان

با همسایه بی ملاحظه چکار کنم

1131 بازدید | 57 پست

همسایه ای دارم یه دوقلو پسر داره و  منم دوتا بچه دارم اوایل اصلاااا رفت و امد نداشتیم (حدود 4ماه) 

یه روز بچه هامو دعوت کرد برن خونش با بچه هاش بازی کنن من اجازه ندادم چند وقت بعد خودمو دعوت کرد با بچه ها یک ساعت رفتیم و اومدیم و چند روز بعدش با بچه هاش اومد ولی بچه هاش دیگه حاضر نبودن برن خونه بعد از اون هر بار همسرم نیست میان اینجا، مثلا زنگ میزنه میگه بیایین خونه ما بچه ها بازی کنن من بهونه میارم نمیرم میگم فلان کار دارم یهو میبنم پاشده با بچه هاش اومده وقتی میاد دو سه ساعت اینجاست هر روز که شوهرم نیست میاد  واحدمون چسبیده به هم صدای بچه ها رو میشنوه نمیتونم بگم. نیستم بارها گفتم همسرم خوشش نمیاد انگار نه انگار بارها مستقیم به بچه هاش گفتم مگه هر روز باید بیایین لینجا اما انگار نه انگار مستقیم میگم بچه هام بد عادت میشن ولی بازم اهمیت نمیده میاد میشینه چکار کنم واقعا خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاد همسایه قبلیم افتادم شوهرامون یه جا میرفتن سرکار صب بیدار میشد میومد تا ساعت۷غروب که شوهرامون میومدن واقعا گاهی روزا خسته میشدم دوست نداشتم بیاد

آنچه دل خواست نه آن می شودهرچه خدا خواست همان میشود

بعد یادمه با یه همسایه دیگون میخواست رفت و‌امد کنه اونم شوهرش خیلییی حساس بودو با عیچ همسایه ای رفت و‌امد نداشت

چندین بار رفت خونش دختره اجازه نداد بره داخل هر دفعه یه بهونه اورد که خونه بهم ریختس الان شرایط پذیرایی ندارم

بچم خوابه  در صورتی که دیده بود بچش بیداره 😅 

به نطرم این راه جواب میده فقط😅

درو باز نکن چندبار بعدم بگو دستم بند بوده اگ دیدیش 

بد بختی اینجاست بچه هام باز میکنن حتی وقتی میان از سر بچگی کلی ذوق میکنن منم نگرانم بچه هام بد عادت شن هر چی میگم میگه بابا ول کن گنا دارن

دقیفااا منم مثل تو بودم بااهمسایه رفت وامد کردن اشتباهه خواهرمن ...باز برای تو فقط میاد میشینه برای من ب جز نشستن ازبس حسود و عقده ای بود که نگو ولی خب بعد یک ساال رفت و امد باهاش کات کردم راحت...رو دروایسی رو بزار کنار اصلااااا برات مهم نباشه چی فکر میکنه درموردت اگه امد حتی اگ خونه بودی و صداتون رو شنید درو باز نکن درو قفل کن ب بچه هات بگو از پشت در بگن مامانم خوابه یا حمومه یا خیلی بی تفاوت جواب نده یه چند بار این کارو بکنی خودش خسته میشه به خدا رفت و امد باهمسایه خیلی اشتباهه از الان این رفت وامد و قطع کنی بهتره 

بد بختی اینجاست بچه هام باز میکنن حتی وقتی میان از سر بچگی کلی ذوق میکنن منم نگرانم بچه هام بد عادت ...

ببین به نظرم یکی دو ساعت تو‌ محوطه ساختمون برین یا برین بیرون اینطوری بهتره هم انرژی بچه ها خالی میشه هم خودت اذیت نمیشی تا اینکه طرف بیاد خونت