2777
2789
عنوان

خوشگلای پوست هلویی بیاین ببینم چیکار کردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 37 پست
آب زیاد بخور در طول روز پوستو شفاف میکنه دوستان کسی اینجا از سابسیژن برای رفع فرو رفتگی جای آبله نت ...

فایده ندارع اصلا

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوماااا نرید ی پنج دیقه من برم نماز بخونم بیام الان قضا میشه😂😁

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
من که دکتر نیستم ولی می‌تونه دلیل جوش هات باشه

اها

همینجوری برم از داروخونه بگیرم بم میدن؟ یا باید نسخه داشته باشم بعد من جوشامو نمیکنم اصلا ولی جاش ...

داروخانه میده ولی به هیچ عنوان سرخود توصیه نمیکنم فقط تحت نظر دکتر قبل شروع راکوتان باید آزمایش بدی چند تا وهردوماه هم باید آزمایش بدی وکلا آخرین راه درمانه اگه همه ی راه هارو رفته باشی که من دکترم واقعا رفت همه راه ها روبعد بهم پیشنهاد داد

بعد برم درمان کنم مطمعنن اوکی میشم؟ دیگه بنظرم من سن بلوغو رد کردم اصلا طبیعی نیس 18 سالمه

من با ۲۷ سال سن همچنان جوش میزنم تو که سنت خیلی کمه

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
داروخانه میده ولی به هیچ عنوان سرخود توصیه نمیکنم فقط تحت نظر دکتر قبل شروع راکوتان باید آزمایش بدی ...

اها