2777
2789

من پیش متخصص پوست میرفتم ولی به محضه اینکه داروهامو قطع میکنم جوش میزنم

شما چیکار کردین برا جوشاتون

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمون هات وضعیت ش چطوره ؟

نمیدونم 

باید برم باز دکتر؟

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

اومدم ببینم کیا پوست هلویی هستن؟😉😊

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

راکوتان خوردم ۶ماه وحشتناک پوستم صاف شده خسته شدم هرجا میرم ازم میپرسن پوستتو چکارکردی که اینجوری &n ...

بعد از 6 ماه به حالت قبل برگشت؟

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

احتمالا خب هورمونهات به هم ریخته است  

بعد برم درمان کنم مطمعنن اوکی میشم؟

دیگه بنظرم من سن بلوغو رد کردم اصلا طبیعی نیس 18 سالمه

راکوتان خوردم ۶ماه وحشتناک پوستم صاف شده خسته شدم هرجا میرم ازم میپرسن پوستتو چکارکردی که اینجوری &n ...

راکوتان چقدر خوردی؟ 6 ماه راکوتان خوردی پوستت صاف شد؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

همینجوری برم از داروخونه بگیرم بم میدن؟

یا باید نسخه داشته باشم

بعد من جوشامو نمیکنم اصلا ولی جاش لک میشه اینو چیکار کنم