2777
2789
عنوان

فشار گلو😥

418 بازدید | 8 پست

سلام دوستان الان که دارم اینو براتون مینویسم واقعا خوابم میاد جدیدا نمیدونم چرا هروقت بغضی میشم تا چند ساعت گلوم تنگ میشه و انگار راه نفسم میخاد ببنده و فشار میاره انقدر اذیتم که نمیتونم بخوابم کیا تجربه دارن چیکار کنم ک خوب بشم😥 البته پارسال دکتر گف غمباد داری ولی اونموقع اینجوری نبودم ک فشار بیاره و نزاره بخوابم😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من در حدبیخوابی نبودم.ولی مثلا حس میکردم به فکم فشار میاد و یچیزی گلومو فشار میده.از اعصاب بود

من وقتایی ک گریه میکنم واقعا جوری فشار میاره بعدش ک بیخوابم میشم 

سلام کاربر گرامی، امکان داره منشأ از استرس و تنش و اضطراب باشه،پس تمام افکار منفی را از خود دور ساخته و مثبت بیندیشید، گاهی اوقات با یه خنده و یا شنیدن صدای آرامش بخش، تک تک سلول‌های بدن خود را رها کرده و آدرنالین در بدن شما پخش خواهد شد و در بعضی مواقع با شنیدن خبر ناگوار یا از موضوعی عصبانی شدن، سبب‌ یه نوع حالت گرفتگی و انزوا مانند غم باد و به نوعی تخریب سیستم مدیریت بدن که ابتدا از سردرد، سپس کمبود تنفس و بعضاً مشکلات دستگاه گوارشی و جمع شدن معده و ترشح بیش از حد اسید معده شده که خطراتی را در پی خواهد داشت، پس‌ سعی کنید آرامش خود را حفظ نمایید و از افکار منفی و پر تنش خودداری فرمایید، موفق باشید 

سلام کاربر گرامی، امکان داره منشأ از استرس و تنش و اضطراب باشه،پس تمام افکار منفی را از خود دور ساخت ...

سلام واقعا خیلی خیلی ممنونم از اینهمه محبتتون خیلی آرومتر شدم با خوندن این متن تمام سعیمو میکنم که دورش کنم افکار منفیو

سلام واقعا خیلی خیلی ممنونم از اینهمه محبتتون خیلی آرومتر شدم با خوندن این متن تمام سعیمو میکنم که د ...

به امید آرامش بیشتر در تمام مراحل مختلف زندگی برای شما و خانواده گرامی، موفق باشید