2821
2789
عنوان

کیا تازگی با بیهوشی سزارین شدن؟

1656 بازدید | 33 پست

من یه روز دیگ سزارین میشم،به دکتر چی بگم که بیهوشم کنه؟شما چی گفتین؟؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
چرا بیهوش؟ بیحس که بهتره

اصلا بیحسی رو دوست ندارم،کلا میترسم نمیخام چیزی رو ببینم یا حس کنم

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیزی نمیبینی پرده میکشن چیزیم حس نمیکنی چون بیحسی

شما حتما خودت بیحسی بودی اره؟

کی زایمان کردی؟

بیهوشی اذیتت میکنه. وقتی به هوش میای بخاطر لوله ای که وارد نای میکنن ممکنه عفونت ریوی بگیری و سرفه خیلی اذیت میکنه آدم رو بعد از سزارین. با هر یه دونه سرفه احساس میکنی خنجر فرو میکنن تو زخم سزارین

بیهوشی اذیتت میکنه. وقتی به هوش میای بخاطر لوله ای که وارد نای میکنن ممکنه عفونت ریوی بگیری و سرفه خ ...

شما کی بیهوش شدی؟خودت از دکتر خواستی؟

من زایمان نکردم ولی توی اتاق عمل بودم

ولی من میخام بیهوش بشم،بنظرت به دکتر چی بگم ک قبول کنه؟

اتفاقا بیهوشی بهتره... آمپولی ک برا بی حسی میزنن تو کمر بعد ها یکم اذیت میکنه

شما بیهوش شدی؟به دکتر چی گفتی ک بیهوش کرد؟

دخترعموم بیهوش شد و همین مشکلات براش پیش اومد. بهم گفت هرگز دنبال بیهوشی نرو. منم حرفش رو گوش کردم و ...

عزیزم شاید ایشون اینجوری بودن،من جاریام بیهوشی بودن خیلی راضی بودن

شما بیهوش شدی؟به دکتر چی گفتی ک بیهوش کرد؟

ن عزیزم.. بچه ندارم.... مادرم سر آبجی کوچیکم سزارین شد بی حسش کردن میگ بعدش جاش اذیت میکنه... البته ‌‌شاید اونا خوب نبودن ب هر حال فرق میکنه بیمارستان 

من زايمان اول با بي حسي بود زايمان دوم بيهوشي صد البته كه بي حسي خيلي بهتر بود وقتي بهوش مياي ميخوان تختت رو عوض كنن خيلي درد داره ولي بيحسي تا چند ساعت بعد از اصلا دردي نداري و بچه رو هم ميتوني ببيني 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز