سلام دوستای گلم. خوبید. بخدا دیگه بریدم. همسرم مثل اولا نیست انقدر عاشقم بود انقدر عاشقم بود که نگو الان مثل اون وقتا نیست. خیلی بداخلاق و عصبیه. مشکلات زیاده بگم اینجا ولی تروخدااااااا یه دعایی چیزی بهم بگید این عشقش برگرده و مهربون بشه. تروخدا یه دعایی برای حاجت محال بگید. برام دعا کنید دعا در حق همدیگه زودتر مستجاب میشه
سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس ششمم میگه بخاطر اینه که بهت داره خیانت میکنه و میخواد به زودی بهونه بیاره برای طلاق اینا:)
حست به طرف من چیه بهم خیانت کرده؟
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚