2777
2789
عنوان

دعا برای خوب شدن اخلاق شوهرم و برگشت عشقش

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 44 پست
سوره طلاق رو به نیت افزایش محبت بخون هر روز  کوتاهه سوره ان شاءالله که موثره براتون التماس د ...

مرسی عزیزم چشم. خیلی دعا میخونم. تروخدا شما هم برام دعا کن

الکی نیست حس ششمه و حس ششم منم خیلی قویه از قبلم ازش معذرت خواهی کردم بخاطر حرفم😐

عزیزم ممکنه یک درهزار حرفتون درست باشه 

ولی ممکنه تو زندگی ایشون خرف شمارو الگو بگیرن برن جلو و این بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما که حست انقدر قویه حست درمورد زندگی من جطوره ؟من میخوم فردا برم دنبال کارای طلاقم  حست ...

حسم میگه بعد از طلاقت قراره ی کار خیلی موفقی پیدا کنی و زندگیت از این رو به اون رو تغییر میکنه فقط ی چیزی بعد طلاقت به کسی اعتماد نکن....

عزیزم ممکنه یک درهزار حرفتون درست باشه  ولی ممکنه تو زندگی ایشون خرف شمارو الگو بگیرن برن جلو ...

عزیزم انتخابیه میتونن حرفمو جدی بگیرن یا نگیرن ولی به هر حال فرقی هم نداره چون زندگی همیشه اون چیزی که میخوایم داشته باشیمو به ما نشون نمیده.

حسم میگه نه به تو خیانت نشده فقط طرف مقابلت بخاطر ی موضوعی ازت سرد بوده

اره بعد من بهش گفتم خیانت کردی بهم دعوا کردیم تهش گفت دیگع حسش نیست بفهمونمت امروز نه من پیام دادم نه اون اسمشم علیه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بخاطر همین سرد شده برو باهاش حرف بزن دوباره اوکی شین 

ااگه میخواستم پیام میداد

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
ودف😐گفتم من از قبلم معذرت خواهی کردم و این حقیقته اگه استاتر ناراحت شد بازم ازش معذرت میخوان ولی می ...

نه عزیزم. من خودم مثل شما حس ششم که خوبه حس هفتم دارم و میدونم همسرم تو این وادیا نیست. میدونم فشار زندگی و خانوادش به دلایلی این کارو کرده روش ولی من دعایی گفتم بگیرم یا بخونم که این اروم بشه شاد بشه از این رفتاراش برگرده