سلام دوستای گلم. خوبید. بخدا دیگه بریدم. همسرم مثل اولا نیست انقدر عاشقم بود انقدر عاشقم بود که نگو الان مثل اون وقتا نیست. خیلی بداخلاق و عصبیه. مشکلات زیاده بگم اینجا ولی تروخدااااااا یه دعایی چیزی بهم بگید این عشقش برگرده و مهربون بشه. تروخدا یه دعایی برای حاجت محال بگید. برام دعا کنید دعا در حق همدیگه زودتر مستجاب میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حسم میگه نه به تو خیانت نشده فقط طرف مقابلت بخاطر ی موضوعی ازت سرد بوده
اره بعد من بهش گفتم خیانت کردی بهم دعوا کردیم تهش گفت دیگع حسش نیست بفهمونمت امروز نه من پیام دادم نه اون اسمشم علیه
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بخاطر همین سرد شده برو باهاش حرف بزن دوباره اوکی شین
ااگه میخواستم پیام میداد
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
ودف😐گفتم من از قبلم معذرت خواهی کردم و این حقیقته اگه استاتر ناراحت شد بازم ازش معذرت میخوان ولی می ...
نه عزیزم. من خودم مثل شما حس ششم که خوبه حس هفتم دارم و میدونم همسرم تو این وادیا نیست. میدونم فشار زندگی و خانوادش به دلایلی این کارو کرده روش ولی من دعایی گفتم بگیرم یا بخونم که این اروم بشه شاد بشه از این رفتاراش برگرده