2777
2789

من خودم چندشب پیش خواب دیدم با حبیب توی فیلم لیسانسه ها هست 

با اون ازدواج کردم و خیلییی حس خوبی داشتم و شاد بودم همش باهاش می‌خندیدم هرحدی که صبح از خواب بیدار شده بودم انقد سرحال و خوشحال بودم  

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کس دیگه ای نبود🤣

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین
من خواب هنرپیشه و افراد معروف رو زیاد میبینم اما یادم نمیاد خواب ازدواج باهاشون رو دیده باشم

من اولین بارم بود

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
حالا کس دیگه ای نبود🤣

همون بگو حالا اصلا تو فکرشم نبودما نمی‌دونم چرا یادمه او خواب ب لباساش گیرمیدادم  

من خواب دیدم رضا گلزار و کارآگاه رشید اومدن خواستگاریم ،رضا رو رد کردم با رشید ازدواج کردم😌

چ باحالل    

من اولین بارم بود

من خواب افراد معروف رو زیاد میبینم.از نوجوونی همینطور بودم. فوتبالیست...خواننده...هنرپیشه...نمیدونم چرا اینقدر خوابشونو میبینم😐 اخریش چند وقت پیش خواب شهاب حسینی بود. حتی خواب خارجیا رو هم میبینم. مثلا کریستیانو رونالدو. الان محتوای خوابها یادم نیست. بعضیاشون اونا نقششون توش پررنگه ولی بعضیام فقط حضور دارن و نقش اصلی نیستن😁

من خواب افراد معروف رو زیاد میبینم.از نوجوونی همینطور بودم. فوتبالیست...خواننده...هنرپیشه...نمیدونم ...

شاید زیاد بهشون فکر میکنی