2777
2789
من شاغلم دخترم 4سالشه همش در حال گفتن اینه که من آبجی میخوام داداش میخوام البته خودشم واقعا با بچه ها میونش خوبه دخترمو از دوسالگی گذاشتم مهد از نظر مالی وسعم متوسطه یه خونه 70 متری داریم در جنوب تهران داریم شوهرم خیلی دوست داره بچه دومم خودمم بدم نمیاد یعنی اعصاب بچه دارم واز طرفی دوست ندارم دخترم تنها باشه حالا با این تفاسیر شما باشید اقدام میکنید برای بچه دوم
رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اگه دوست داری که باید اقدام کنی تا تفاوت سنی بچه ها زیاد نباشه منم دوتا بچه 4و1ساله دارم اینروزها خیلی سختمه ولی میگذره تازه من شهر غریبه و هیچ کمکی ندارم میخوام پسرم بزارمش مهد تا یه کم بتونم یه نصف روز کارآمدی کمتر بشه در هر صورت موفق باشی
وقتی اورجینال به دنیا اومدی...حیفه کپی از دنیا بری...خودت باش!
نمیدونم یاد شیردادن وشب بیداری و اینا می افتم میگم نکنه تحمل نداشته باشم چون بهرحال بیشتر مسئولیت با منه
رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
منم شاغلم و دو تا دارم 6 ساله و 18 ماهه خیلی راضیم .خییییلی سخته ولی میارزه. شرایطت خوبه حتما بیار. نگفتی خودت چند سالته؟؟
مهم نیست که دور و برت پر از آدم باشه........مهم اینه که دور و بریات آدم باشن