2777
2789
عنوان

چقدر جامعه خرابه

429 بازدید | 17 پست

به چی بگم دعوام نکنید 

چند وقته بازی کوئیز اف کینگ رو تو گوشیم دارم و کم و بیش بازی میکنم توی بازی امکان گفت‌وگو هست هی برام پیام میومد (سلام) از آدمای مختلف من توجه نمیکردم چند شب پیش رفتم بازی از سر کنجکاوی جواب چند نفر رو دادم همشون  ۳۲ /۳۳ سال به بالا بودن و متاهل فقط چند نفرمجرد بودن بقیه خیلی راحت میگفتن متاهل هستیم و دنبال رل میگشتن !!! از همه مردا بدم‌ اومده

جالبیش اینه که میگی متاهل هم هستی اصلا براشون‌مهم نیس  یعنی ببین چقدر زیاده که عادیه براشون که خانم‌متاهل باشه😡

نگید خودت چی کار میکردی من واقعا دو روز جواب چتها رو دادم ببینم چه خبره که دیدم بلهههه همه متاهل هستن😡

اره خیلی وقت پیش شنیده بودم برنامه ی داستان داریه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم کوییز بازی میکردم...ادماش رو میدونم‌‌..بایستی جواب یسریارو ندی

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

باز خدارو شکر از اون دسته ادما نیستی ک این چیزا براشون عادی باشعرو این قضیع برات دردناکه الان واسه همع عادی شده فقد نمیدونم چرا ما نمیتونیم هضم کنین همچین چیزیو 

منم داشتمش ۵ سال پیش اون موقع همسن و سالای خودم بودن بیشتر بالای ۲۰ نبود چن وقت پیش یه پیرمرد بود میگف شوگر میشم😐😂 حذفش کردم حیف اون همه زحمت😂😂

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉