2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😭

164 بازدید | 25 پست

از دست مامانم خیلی ناراحتم 

تو چشام برمیگرده میگه دلیل ۷۰ درصد مشکلاتم تویی

ولی واقعا من خیلی مطیعم اینو هم دوستای مدرسم میگن هم دوستای فامیلی 

من هم حجابم رو حفظ میکنم هم اینکه اگه یه وقت روسریم بیوفته بابام چیزی تو جمع بهم بگه هیچی بهش نمیگم

نمازمو می خونم حتی اول وقت چون مامانم اگه اول وقت نخونم غر غر می کنه 

تیزهوشانم هستم یعنی درس می خونم (به خدا تعریف از خود نیست ولی مامانای دیگه بچه های تیزهوشانیشونو خیلی احترام میکنم)

بابام حتی برا ناهار نیست مامانم ناهار درست نمیکنه معمولا خودم یه چیزی می خورم حالم بد نشه 

اگه الان می خواید بگید بزرگ شدم و باید تو کارای خونه کمکش کنم باید بگم واقعا درسامون سنگینه و وقتی میرم استراحت واقعا نیاز به استراحت دارم (الان بچه های کلاسمون چون کارا زیاده معمولا کاری نمی کنن تو خونه)

من حتی این رشته رو نمی خواستم (انسانی ام ) می خواستم برم ریاضی ولی مامان بابام مجبورم کردن(مجبور اینجوری نه البته چون من خوشحالی اونا رو می خواستم زود قبول کردم ) با اینکه دارم تو این رشته اذیت میشم ولی یه بارم به مامانم نگفتم تو دلیل ناراحتیمی چون می دونم به هر حال خودم در نهایت اوکی دادم و همه مشکلاتش با خودمه 

‌اگه اخلاقمم ببینید خب معمولا افراد مشکلاتی دارن هیشکی بی عیب نیست ولی خاله هام خیلی از اخلاقم تعریف میکنن

هیشکی منو تو این دنیا دوست نداره  

احساس می کنم اضافی ام کاش بمیرم بفهمه چقدر اذیتم کرده

بعضی وقتا یه چیزایی تو اینترنت و یا همین سایت در مورد دخترای همسن و سالم می خونم که واقعا از رفتارهای مامانم با خودم قلبم تیر می‌کشه 

اینم بگم کلا زیاد پولم خرج نمی کنم چون میگم بابام تا کی کار کنه پول منو بده 

و اصلا بیرون نمیرم چون بابام حساسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه چیز بهت بگم  اکثر خانواده ها همینن تنها نیستی  معمولا این حرفو برای یه بارم که ش ...

دوستمم همینو گفت 

ولی واقعا من حتی درس می خونم تا اونا خوشحال شن وگرنه نه هدفی دارم نه علاقه ای به درس خوندن حس میکنم واقعا دوسم ندارن

چه عجیب مامان بابای اینجوری ندیده بودم تاحالا بخصوص تو خانواده هایی که مقید هستن خدا صبرت بده

خانواده مادریم زیاد مقید نیستن دخترخاله هام هیچ کدوم روسری ندارن بعد تو اونجا به یکی بگی حجابت انگار حکم زندانی شدنو کوچیک کردنشو داره ولی من واقعا به خاطر بابام هیچی نگفتم 

دوستمم همینو گفت  ولی واقعا من حتی درس می خونم تا اونا خوشحال شن وگرنه نه هدفی دارم نه علاقه ا ...

قربونت دوست دارن اینجوری فکر نکن 

الان خانواده‌ی من در حال حاضر خیلی ام باهام خوب نیستن ولی یه روز به دلیلی پیششون نبودم فکرشو بکن حتی بابامم گریش گرفته بود 

پس به چی علاقه داری؟ 

ملکا هستم 💚  
قربونت دوست دارن اینجوری فکر نکن  الان خانواده‌ی من در حال حاضر خیل یام باهام خوب نیستن ولی یه ...

دیگه کل علایقمو از دست دادم 

بعد مامان بابام معمولا بعد از ظهرها میرم دور میزنن من درس می خونم تو خونه یه دفعه هم نگفتن کاش تو هم بودی

خانواده مادریم زیاد مقید نیستن دخترخاله هام هیچ کدوم روسری ندارن بعد تو اونجا به یکی بگی حجابت انگار ...

تو خیلی کار خوبب کردی عزیزم

من برعکس تو همیشه پالس مثبت از رفتارای درستم و انتخابای درستم گرفتم همیشه ام ازادی مطلق داشتم بااینکه پدرم به شدت مذهبی بود‌.کلا جنبه ی مثبت رو بیشتر نگاه میکرد.شوهرمم خوبه ولی بعضی وقتا یه انتقادایی یا رفتارایی ک نمیپسندم داره اما من غصه نمیخورم

چون معتقدم اگر این ها نبود من رشدی نمیکردم.

توی خیلی چیزها پیشرفت کردم

یا تو جنبه های اخلاقی صبرم زیاد شده 

گذشتم زیاد شده

دقتم بالارفته و و و

هرکسی یه امتحانی داره توی این دنیا دیگه!

خوشحال باش که داری امتحانت رو خوب پس میدی

دوستانه هم حرفتو ب خانوادت بگو درددلی و مهربون.