2777
2789

خدایا شکر بخاطر مامانم که تنها دلخوشیمه

مخلصتم مشتی❤

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الحمدالله رب العالمین

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن!در بند کسی باش که در بند حسین است:)/این چادر تاج بهشتیست که بر سر دارم/تا سر به تنم باشد،چادر کفنم باشد:)/1401/8/22...در حوالی پاییز نیمه ی ماهم را دیدم!... الحمدالله.../ جانم فدای رهبرم / پیرو مکتب سید الشهدا و حاج قاسم و فدایی کشور و رهبر و دین و مذهبم. / جمهوری اسلامی حرم است./ روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم

خدایا شکرت بخاطر سلامتیمون .بخاطر ماشین بخاطر خونه .

بخاطر کار شوهرم بخاطر همه چی 

خدایا کمکمون کن از بلاتکلیفی دربیاییم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

آفرین 

خداوند میفرماید نعمت های من رو بر خود بشمارید... 

علت افسردگی و حال بد اکثریت مردم 

نارضایتی و ناشکری هست... 

بماند که مشکلات بوده و هست تا زمان ظهور آقا جانمان.. 

ما هم باید در رفعش کوشا باشیم... 

اما قدردان داشته هامون باشیم.. 

شده برای آرامش و حال دل خودمون... 

شکرت بابت چشم های که با اون می بینم 

ودستی که تایپ میکنم. 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عمرا چرا شکر گذاریشو کنم

همین که در کمال قدرت بنده ی بی ادب و ناشکری مثل من رو تحمل میکنه 

به خاطر صبرش و حلمی که داره 

خودش جای شکر ویژه ای داره. 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
از پروفایلت ملومه ادم خرافاتی و متوهمی هسی ریپ نکن عمرا وقتمو واسه تو هدر نمیدم جهل پرست

ادم هایی هستند  که مرده ی متحرک هستند 

زنده اند اما انگار مرده اند 

بلکه قلبی که مرده از مردار کمتر هست. 

جهل اونی داره که راهش گم کرده 

تو تاریکی دست و پا میزنه 

چه چیز باعث میشه که انسانی که درکمال ضعف و ناتوانی که داره و 

تحمل جسمی پایینی که  داره 

به دو روز بیماری جونش میخواد از تنش در بیاد در مقابل خدای خودش مغرور میشه و گزافه گویی میکنه!!!!!! 

امیدوارم خیلی دیر نشه و غافلگیر نشیم برای فهم حقیقت... 

تفکر 

جهل 

به سلامت..