2777
2789
عنوان

شما بودید چکار میکردید.. مشکل مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 36 پست
رسممون اینجوریه که باید کامل بگیرن

وام رو پارسال گرفتن چیکارش کردن؟

دوست خواهرم با وام ۱۵۰ تومنی همه چیز خرید. مارک ایرانی خرید و مبل راحتی و دوتا فرش ماشینی اما خونش خیلی خوشگل تر بود. 

دخترداییم مبل سلطنتی و همه چیز مارک خارجی و فرش دستباف و با ۸۰۰ تومن.... اصلا خونش خوب نشد

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام رو پارسال گرفتن چیکارش کردن؟ دوست خواهرم با وام ۱۵۰ تومنی همه چیز خرید. مارک ایرانی خرید و مبل ...

ضامن نداشتن. فروختنش 15 تومن شد

برای فرج امام زمان یه صلوات بفرستید   
ندیدم تا حالا

محله تون مسجد نداره؟

اهل کجایی ؟

بیت رهبری نامه بدی از طریق سایت میگه مدارک بفرست و عکس خونه بابات و...بعد میفرستن براتون اینو مطمئنم

تا حالا ندیدم کسی نامه بده دست خالی بزارنش

نگران نباش:) خدا یکی روزی بچه رو، یکی اسباب زندگی رو جور میکنه توکل کی بهش حله(درکت میکنم ک میگم)&n ...

توکل به خدا.. ممنون گلم

عروسی نزدیکمون بود جهیزیه اش کاش میدیدی یه فرش کوچولو یه دست مبل و یه تخت ویکم وسایل آشپزخونه حالا د ...

خوبه هردو طرف درک و شعور داشته باشن