من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌 _شد کاربری چهارم.
ممنون عزیزم، یه سوال دارم. واقعا نشون میده کیا پروفایلمونو چک کردن؟ اگه اینطور باشه آبرون رفته🥲
منظورت اینه عکسشو چک کرده باشن؟ من این قابلیتو ندیده بودمممم😂
من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌 _شد کاربری چهارم.
آره. تو اینترنت سرچ کردم زده میشه. ولی چون خودم ندارم خواستم بپرسم
من خیلی وقته پاکش کردم یعنی از اون موقع که فیلتررر شد شاید این جدید باشه چون هی پشت سرهم اپدیت میداد