2777
2789
عنوان

شروع زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 27 پست

خدا روزی رسونه 

امیدت به خدا باشه

انشالله درست میشه

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم پشتوانه نداره و تنها کسی که داره پدر مریض احوالشه :( از سمتی فامیلای من تیکه میندازن بهم و دا ...

چرا اجازه میدی 

یه جوری برخورد کن کسی جرات نکنه نظر بده اگه شوهرت خوبه و انتخابت معقول بوده پای انتخابت وایسا ازش حمایت کن و جوری رفتار کن کسی نظر نده 

ببین حرف مردم همیشه هست اگربراساس حرف اوناپیش بری پیشرفت نمیکنی که هیچ پسرفتم هم میکنی اصلاااااابرات ...

مرسی عزیزم از توجهت

تلاشمو میکنم حرفاشونو نادیده بگیرم امروز اینستامو پاک کردم و میخام ارتباطمو صفر کنم باهاشون

الان که یکم حرف زدم حالم بهتره

انشاالله غم نببنی تو زندگیت

همسرم پشتوانه نداره و تنها کسی که داره پدر مریض احوالشه :( از سمتی فامیلای من تیکه میندازن بهم و دا ...

ببین فامیلامهم نیستن ولشون کن شاید همون کمکی که به پدره می‌کنه خداجوری جلوتون بذاره که خودتم تعجب کنیداونموقع فامیلاانگشت به دهن بمونن درضمن  به کسی هم ربطی نداره که باکی ازدواج کردی اگر چیزی هم گفتن توهم یه جورجوابشونوبده که دهناشونوببندن اصلاهم خجالت نکش اونابکشن

چرا اجازه میدی  یه جوری برخورد کن کسی جرات نکنه نظر بده اگه شوهرت خوبه و انتخابت معقول بوده پا ...

پدرم همرو تو زندگیمون دخالت میده و هرچیزی باشه میره براشون تعریف میکنه

هر قدمی ک برمیداریم و اول فامیلا میفهمن

منم بخاطر بزرگ بودنش هیچی نمیتونم بهش بگم

مرسی عزیزم از توجهت تلاشمو میکنم حرفاشونو نادیده بگیرم امروز اینستامو پاک کردم و میخام ارتباطمو صفر ...

فداتشم عزیزدلم انشاءالله که عاقبت بخیروخوشبخت بشی ،❤️آره کارخوبی میکنی هرچیزی که مانع پیشرفت وناراحتی میشن وازخودت دورکن غصه هم نخور

وای امضات. واسه چی میخوای اینقد لاغر بشی. من مسیر معکوس تو رو میرم

خوشبحالت 

من هنوز ۵۸ شدم قدم کوتاهه ۱۵۴

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
ببین فامیلامهم نیستن ولشون کن شاید همون کمکی که به پدره می‌کنه خداجوری جلوتون بذاره که خودتم تعجب کن ...

خیلی سعی میکنم دخالتشون ندم

ولی بابام اجازه نمیده

فامیلاشو دوسداره و دائم هراتفاقی توی زندگیمون میفته براشون تعریف میکنه

از اب خوردنمون هم خبر دارن

خیلی سعی میکنم دخالتشون ندم ولی بابام اجازه نمیده فامیلاشو دوسداره و دائم هراتفاقی توی زندگیمون می ...

قبول دارم بابای منم اونجوره عب نداره این روزاهم میگذرن وروزای خوب میان منم برات دعا میکنم فقط توکلت به بالایی همین وبس انشاءالله به تک تک آرزوهایی که توقلب قشنگت داری بهشون برسی شایدازنطرخودت یکم سخت باشه ولی میرسه الان نه یه هفته نه یه ماه نه ولی یکسال دیگه که میشه

قبول دارم بابای منم اونجوره عب نداره این روزاهم میگذرن وروزای خوب میان منم برات دعا میکنم فقط توکلت ...

مرسی عزیزم که بهم حس خوب میدی

امیدوارم شما هم به آرزوهات برسی و همیشه موفق باشی❤️