2777
2789
عنوان

شروع زندگی

644 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من یلدام تازه عقد کردم یک ساله

هنوز سر خونه زندگیمون نرفتیم

شروع زندگی خیلی سخته واقعا تحت فشارم ، چند روزه دارم با ته مونده امید زندگی میکنم

خانومای متاهل برای شما هم شروع زندگی سخت بوده؟

هیچی خوب پیش نمیره :( 

عاشق همسرم بودم ، خانوادم راضی نبودن...ولی دارم پشیمون میشم چن وقته ، حس میکنم اونم بدبخت کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه پدرم هم بی پولی ک سختی بود ولی انقدر که الان خودم درگیرشم ، درگیر نبودم ۲۵ سالمه ولی مثل دختر ...

خب کمی تحمل داشته باش،همه زندکیا توش مشکل هست کم کم رو غلتک میفتین اگر همسر با پشتکار و توانایی داشته باشی

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

خب سنت کم نیست که گلم ببخشیداینجوری میگماولی برای چی استرس داشته باشی انشاءالله که بهترین زندگیوداشت ...

همسرم درآمدش کمه ، منم کار میکنم باهاش.

پدرش مریضه و هیچکسو دیگه نداره

هرچی کار میکنیم نمیتونیم ب جایی برسیم 

دارم پشیمون میشم ، اونم خیلی عاشقمه ما ۷ سال همو میشناختیم و دوست بودیم

از اینکه داره اذیت میشه ناراحتم و پشیمون

من نبودم به این اوضاع دچار نمیشد

همسرم درآمدش کمه ، منم کار میکنم باهاش. پدرش مریضه و هیچکسو دیگه نداره هرچی کار میکنیم نمیتونیم ب ...

این چه حرفیه اتفاقاانقدرادمایی بودن که مثل شماشایدبدترازشماولی تلاش کردن زندگیشونوساختن زندگی همینه پستی و بلندی زیادداره ولی اینوبدون خداکمکت می‌کنه وازپسش برمیای چندسال دیگه به این روزات میخندی

این چه حرفیه اتفاقاانقدرادمایی بودن که مثل شماشایدبدترازشماولی تلاش کردن زندگیشونوساختن زندگی همینه ...

درست میگید خدا خیلی حواسش  به ما بوده :(

ولی مشکلات این چند وقت خیلی رو مخم رفته غصه ام گرفته

نباید نا شکر باشم

خدایا شکرت

این چه حرفیه اتفاقاانقدرادمایی بودن که مثل شماشایدبدترازشماولی تلاش کردن زندگیشونوساختن زندگی همینه ...

فامیل های من خیلی اذیت میکنن و دائم در حال مسخره کردن ما و شرایطمون هستن :( دلم شکسته

به من میگن لیاقتم این نبود و باید با ادم بهتری ازدواج میکردم و همش تیکه بارونم میکنن با اینکه ارتباطمو قطع کردم ولی یجوری حرفاشونو بهم میرسونن

خب سنت کم نیست که گلم ببخشیداینجوری میگماولی برای چی استرس داشته باشی انشاءالله که بهترین زندگیوداشت ...

همسرم پشتوانه نداره و تنها کسی که داره پدر مریض احوالشه :(

از سمتی فامیلای من تیکه میندازن بهم و دائم درحال مسخره کردن زندگیمونن ، دائم حرفای نیش دار برام میفرستن و ب گوشم میرسونن

فامیل های من خیلی اذیت میکنن و دائم در حال مسخره کردن ما و شرایطمون هستن :( دلم شکسته به من میگن لی ...

ببین حرف مردم همیشه هست اگربراساس حرف اوناپیش بری پیشرفت نمیکنی که هیچ پسرفتم هم میکنی اصلاااااابرات مهم نباشه وتوجه نکن شایدخیلیاازروی حسودی میگن فقط نظر خودت برای خودت مهم باشه توقراره باهاش زندگی کنه نه کس دیگه ای اگه باهاش احساس خوشبختی وآرامش میکنی همین کافیه همه چی که به پول نیست یه عده بودن میلیاردر ولی اخلاق هاشون انقدربدبوده که زندگی ازهمه پاشیده ولش توجه نکن