سلام بچه ها من بعضی از روش ها رو که خیلی شنیدم مثل روغن خراطین و ... امتحان کردم و بهترین رو میخوام بهتون پیشنهاد کنم از قبل تایپ کردم الان بارگزاری میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول استفاده از خراطین ممنوع حالا چرا ؟ من از چند تا متخصص تب سنتی و دوست و آشنا که استفاده کردند پرسیدم ببینید خراطین باعث پوسته پوسته و زمختی پوست لب میشه و امکان کهیر و جوش رو لب رو داره ولی اگه میخواید واسه چروک پوست استفاده کنید عالیه
دومین روش مکیدن لب با دهن ؛ ببینید این روش برای حداکثر ۱۵ دقیقه جوابه ولی استفاده نکنید چون من یه دوره که استفاده کردم دیدم پوسته میشه تحقیق کردم و فهمیدم آنزیم های بزاق دهن باعث میشه لب پوسته بشه واسه همینه که خوردن لب هم کار اشتباهیه
خب بریم برای روش سوم استفاده از دستگاه های مکش ببینید این روش تو کوتاه مدت با اینکه موقته یعنی حداکثر ۱ ساعت جوابه باعث میشه تو مدت طولانی در اطراف لب برجستگی ایجاد شه که چهره رو پیر نشون میده
یکی از روش ها هم استفاده از بعضی از قالب ها بود که باید مک زدن باعث تحریک لب بشید خب من تجربه داشتم اما میخوام یه نصیحت کنم اول از همه این قالب ها نهایتا نیم ساعت لب ها رو بزرگ کنن دوما هزینه گزاف واسه اینا رو اصلا پیشنهاد نمیدم میتونید به جاش از لیوان استفاده کنید دقت داشته باشید که لیوان نه بطری ! متاسفانه بعضیا با استفاده از بطری آب معدنی میخوان لباشون رو بزرگ کنن لبه بطری آب معدنی جون تیزه باعث آسیب به لب میشه که خودم لبم سر این زخم شد
۱- استفاده از دارچین : استفاده از ماسک یا خمیر دارچین جوابه چون دارچین باعث خون رسانی میشه فقط باید زیاد استفاده نکنی تا لبت بسوزه من خودم یه خمیر درست کردم که هم لب هام حجم گرفت هم گونه هام ❤