2777
2789

موزه شهرداری ،آذربایجان ،عصر آهن 

خونه استاد شهریار 

بازار سرپوشیده (قدیمی)

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبریزم ولی فقط ائل گلی میشناسم😁

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

گرونتر از تهرون شهرای دیکه هستش .بزن گوگل برو جاهای دیدنی شهر من پدرم تبریزی هست 😂😂😂اصلان بلد نیستم .یه چهار راه معروف دارد .اسمش جهاد هستش نسل اندر نسل میگند نصف راه اسامی آدرسای جالب توجه دارد ....

چقدر اتفاق خوب، حال آدم را خوب میکند.🥰

جاهای دیدنی تبریز:

۱)ایل گلی یا شاه گلی.

۲)مسجد کبود تبریز

۳)ارگ علیشاه

4)موزه خانه مشروطه

5)مقبره الشعرا

6)موزه استاد شهریار

۷) جنگل ارسباران تبریز

8)محله جلفا تبریز

۹)موزه قاجار...امیر نظام کروسی تبریز

10)عمارت شهرداری تبریز.

تبریزی نیستم ولی اینها رو برا خودم اماده دارم برا مسافرت که تبریز نرفتم و معلوم نیست برم خیلی ازمون دوره😐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

تبریز رفتید حتما برا جنگل های ارسباران در کلیبر وقت بذارید 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
من تبریزی ام الان فهمیدم نصف راه اسمش جهاده🤣

دقیقا خخخخخ

وقتی خوندم گفتم عه اسم نصف راه جهاده پس خخخخ

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

خود شهر تبریز جای دیدنی زیاد داره

شاه گلی رو حتما برو

لاله زار برو و یه بستنی فروشی معروف داره

مقبره الشعرا

ولی همه اینارو که دیدی حتمااا طبیعت اطراف تبریز رو هم برو

ورزقان، چیچکلی، کندوان، جلفا، جنگل های ارسباران، سهند

و کلیبر رو حتمااا ببین