الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ماه سوم هستم، منم فقط ظاهر رو نگه داشتم از سه روز بعد از فهمیدن بارداریم بخاطر یه سری چیزا داغونم ...
شما چرا گلم تو این وضعیت ناراحتی براتون خوب نیست از مهربونی ولطف خداوند ناامید نشین خدا هیچ وقت ماها رو رها نمی کنه الان باید شاد باشی می دونی چقد خانم ها الان ارزوشونه جای شما باشند گلم
واقعا هیچی ارزش نداره؟. مگه میشه نمیدونم خدا نجاتم بده تا از این غم جون ندادم
تنها چیزی که برای هممون ارزش داره سلامتی عزیزامون وخودمون هست وگرنه هیچ چیزی تو این دنیا ارزش نداره هیچ چیز گلم ،اگه درکنار عزیزات هستی یعنی برکت اگه هر روز خدا این فرصت رو بهت می ده که دراغوششون بگیری ببوسیشون این یعنی برکت یعنی ثروت گلم اگه اینارو داری فقط بگو شکر هزاران مرتبه شکر
چی بگم مشکل جسمی برام پیش اومده. بازم خداروشکر ، زندگی پر از شرایط سخت هست سعی میکنیم کج دار مریز از ...
عزیزم نگران نباش مطمئن باش حالت خوب میشه فقط باید امید وار باشی روحیه ی قوی داشته باشی خودت رو نبازی خداوند مهربان گاهی ماها رو امتحان می کنه ببینه ایا ماها شاگردهای خوبی براش بودیم ایا به معجزاتش اعتقاد داریم ایا ایمانمون قوی هست این مال زمان سختی هاست خودش گفته بعد از هر سختی اسانی هست
عزیزم من هر چی از خدا خواستم برعکسش میشه چرا اینقدر منو داغون میکنه هیچی باب دلم نیس
نمی دونم چی بهت بگم گلم خدا بنده های صالحش رو خیلی دوست داره خیلی امتحانشون می کنه مثل حضرت ایوب ،داستان زندگی حضرت ایوب رو بخون خیلی ارامش پیدا می کنی ،از قانون حذب استفاده کن شکر گزای کار هر روزت باشه ،خیلی هم استغفار کن گلم ،با این کارها انشاالله به ارامش برسی گلم ،هممون پر از دردیم منی که اینو دارم برای شما می نویسم به اندازه های موی سرم سختی کشیدم عزیزم ،خیلی وقت ها برای من هم به مو رسیده اما به لطف خدا پاره نشده .