2777
2789
عنوان

امیدوارم دخترا ی روز متوجه بشن که..

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 72 پست
اصلا بدون بزرگتر هیچ چیزی توی هر موضوعی ارزشی نداره شاخه های درخت هم بخاطر تنه هس ک توی دید هستن اگ ...

دقیقا همینطوره ما فرهنگ و تمدن خودمون رو داریم 

زمانی که اروپایی ها هیچی نبودن ما امپراطوری های خودمون رو داشتیم پس اصلا شایسته نیست از فرهنگ اونا پیروی کنیم

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

حالا ده پونزده سال قبل بود یک چیزی...که هنوز نتیجه خیلی رفتارها و سبک زندگی ها مشخص نبود...الانکه میبینن از این دوستی ها و رل و کراش ها و کوفت و زهر مارا چیزی در نمیاد و فقط آرامش و اعصاب خودشون نابود میشه و اخرم از هر رابطه با سرخوردگی و افسردگی میان بیرون...با بچه های سقط شده و سلامت جسم و روان نابود شده و ....

حالا موندم چرا بعضی ها دنبالش میرن؟؟؟؟

قدیم بود میگفتی احمقن و دنبال لذت اند و ....

الان که خیلی واضح میشه دید اخر و عاقبت کار رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخوایم ی مساله ای هم باز کنیم این وسط شرایط مالی هست ک اگه شرایط خوب بود بخدا خیلی پسرا ازدواج میکردن 

همه پسرا دنبال محردی و این چیزا نیستن شرایط ندارن واقعا ک ازدواج کنن 

ازونطرفم دخترایی ک تنهان یا هر مساله ای دارن یا از خانواده فراری ان تن ب این مساله میدن 

واقعا فقط موضوع کلی رابطه جن سی نیس 

این نیز بگذرد .....
یکی نیست بگه اخه دختر خوب  پسری که تورو بخواد کوه رو بخاطرت جابجا میکنه کسی که حاضر نیست واست ...

حالا از کجا میدونید پسر نمیخواد ازدواج ثبت شه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا از کجا میدونید پسر نمیخواد ازدواج ثبت شه ؟

خب اگه میخواست که همینجوری نمیرفتن زیر یه سقف

حتما خود پسره هم راضیه دیگه

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
خب اگه میخواست که همینجوری نمیرفتن زیر یه سقف حتما خود پسره هم راضیه دیگه

من ازدواج سفید داشتم

و اتفاقا همسرم اصرار داشت ازدواجمون رو ثبت کنه 

اما من دوس نداشتم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من ازدواج سفید داشتم و اتفاقا همسرم اصرار داشت ازدواجمون رو ثبت کنه  اما من دوس نداشتم

از حقت گذشتی دیگه

به هرحال خوشبخت باشید

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
از حقت گذشتی دیگه به هرحال خوشبخت باشید

از حقم نگذشتم

دلم نمیخواست تو اون سن ازدواج کنم و مسئولیت و تعهدش بیفته گردنم 

بعدا که دیدم همسرم واقعا همونیه که میخوام خودم بهش پیشنهاد ازدواج دادم

نه همینجوری زبر یه سقف زندگی میکنن هر وقت دلشون خواست جدا میشن یا مثلا پسره میگه من دیگه نمیخوام باه ...

چه مسخره و احمقانه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

از حقم نگذشتم دلم نمیخواست تو اون سن ازدواج کنم و مسئولیت و تعهدش بیفته گردنم  بعدا که دیدم ه ...

خب این عقیده شماست...

قشنگ گفتی ولی حیف ک الان........ 

بله ولی بعضی ها درکی از تمدن و فرهنگ ایران ندارن و خودشون رو بی ارزش میکنن

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)