2777
2789
عنوان

امیدوارم دخترا ی روز متوجه بشن که..

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 72 پست
چه مسخره و احمقانه

چی بگم والا زیاد شده این ازدواج فرهنگ غرب هست که اونا خودشون العا پشیمون هستن مثلا پسره بگه من رفتم نه حقی نه حقوقی هیچی نداری تازه تو غرب بچه دار هم میشن بچه هم باید خانم بزرگ کنه اقا هم بره پی خوشیش

خب این عقیده شماست...

خب دیگه

هرکس طبق عقیده اش زندگی میکنه ...

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه هرکس طبق عقیده اش زندگی میکنه ...

البته هر عقیده ای هم درست نیست

شاید از نظر خود فرد خیلی چیزا درست باشه

ولی باید همه جوانب رو بسنجیم

شما هم در اخر ازدواج کردید درصورتیکه میتونستید الان هم طبق همون عقیده خودتون زندگی کنید🙂

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

یعتی الان اینایی ک ازدواج کردن حق وحقوق دارن چقد مردا راحت مهریه رو پیچوندن چقد مردا بعد طلاق بچه اارو نگه داشتن تو ایران ازدواج از هر نوعش ب ضرره خانومه اوت تو غرب ک بعد ازدواج ب خانوم حق حقوق میدن ن ایران تو ایران بنیان خانواده مستحکم نیس فقط پنهانه چقد همین متاهل ها خیانت میکنن چقد طلاق زیاد شده 

دوباره میسازمیت وطن💇‍♀️
البته هر عقیده ای هم درست نیست شاید از نظر خود فرد خیلی چیزا درست باشه ولی باید همه جوانب رو بسنجی ...

هر عقیده ای که خصوصی باشه و به دیگران آسیب نزنه قابل احترامه

قابل احترام هم نباشه دیگران حق دخالت ندارن

منم اگر همسرم شرایطش باب میلم نبود ، زیر بار تعهد نمیرفتم . اما چون بهش علاقمند بودم همون مدل ازدواج رو ادامه میدادم

الان خواهرمم با دوست پسرش 3 ساله ازدواج سفید دارن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اتفاقا منم مخالفم ولی بیا و ببین اینایی ک ازد سفید میکنن آخرش چ خوشبخت میشن و همون پسره میاد میگیرتش ...

شما ۱۰ درصدیو میبینی که خوشبخت شدن ؟ با ۹۰ درصدی که بدبخت شدن چی کار کنیم؟ آدم باید عقلانی ریسک کنه 

چرا سودی نداره؟!  خرجو برجشون تامینه البته اگر ساده پخمه و عاشق نباشن ازدواجا اینده دارن الا ...

مگه ما میگیم کسی ازدواج بد نداشته ؟ 

ما عقل داریم حداقلش اینکه با ازدواج تو ی حق و حقوقی داری تو ازدواج سفید تو هیچی حقی نداری اینجا اروپا نیست بگیم برامون حقوق میزارن اگه با ی بچه و ی شکم گنده بریم وسط جامعه 

یعتی الان اینایی ک ازدواج کردن حق وحقوق دارن چقد مردا راحت مهریه رو پیچوندن چقد مردا بعد طلاق بچه اا ...

ببین اگه اینجا ۷۰ درصد خانواده ها از هم پاشیده شده 

به جرات بهت میگم جاهای دیگه که من راجبش دوستام برام تعریف کردن کلا متلاشی شده همه چی!! اصلا خانواده ای شکل نمیگیره که از هم پاشیده بشه نمونه آلمان و زناش که همه مادر و فرزندشونن 

حرفتون خیلی زیباست😍😍

🙏❤

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
ببین اگه اینجا ۷۰ درصد خانواده ها از هم پاشیده شده  به جرات بهت میگم جاهای دیگه که من راجبش دو ...

بببین خمیم ۳۰ درصد هم از ترس وناچاری موندن تو زندگی هاشون اونور حداقل نصف خانومای ایرانی زجر نمیکشن تو زندگی مشترک تو همین نی نی سایت بخون چقد همه می‌نالند از کیفیت زندگیشون ولی چون نمیتونن جدا نمیشن تو ایران زن محکوم ب نابودی چ قبل ازدواج چ بعد البته بعدش بیشتره چقد از خانواده شوهر می‌نالند چقد از اخلاقا شوهر ب این زندگی ها نمیگن مستحکم تو ایران سک نکن بالا ۹۵درثده این انار منتها اروپا خانوما از زندگی سمی میکشن بیرون ولی ایران نه زن میسوزه میسازه

دوباره میسازمیت وطن💇‍♀️