2777
2789

واسه خودم یکی از اتفاقاتی که تازه باهاش رو به رو شدم تو بیمارستان بود

یه کیسی برامون آوردن که خانم بود با 95 درصد سوختگی و گلوی بریده شده آوردنش

لباسی موقع سوختن تنش نبوده و ظاهرا فرد اول تلاش کرده گلوشو ببره ولی نتونسته و آتیشش زده

هنوز این خانم مجهول الهویه هست و کسی که اینکارو باهاش کرده هم پیدا نشده...

البته یه هفته میشه که آوردنش و هنوز زوده

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین جنایتی ک دیدم دختر مجرد بیمارستان زایمان کرد.

بچس پسر بود زیر بار نرفت بگه با کی در ارتباط بوده چند بار خواسته بود بچه رو بکشه تو بیمارستاتن.بچه رو فرستادن بهزیستی 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
زندس؟

تا جایی که پیگیرش بودم تا دوروز پیش زنده بود و تو ICU بستری بود

بیمارستان ما مرکز سوختگیه استانه و تجهیزات کافی رو داره وگرنه پزشکا میگفتن احتمالش خیلی خیلی پایین بود که جای دیگه ببرنش و زنده بمونه تا الان

بزرگترین جنایتی ک دیدم دختر مجرد بیمارستان زایمان کرد. بچس پسر بود زیر بار نرفت بگه با کی در ارتباط ...

وای یا خدا

دیگه تو به دنیاش آوردی چرا میخوای بکشنش اخه

وای یا خدا دیگه تو به دنیاش آوردی چرا میخوای بکشنش اخه

میگفتن خودش نمیدونسته حاملس میخواسته کسی نفهمه .حتی ب همراهش گفته بود بچه رو بگیرین بریم تو راه خودم میکشمش

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
میگفتن خودش نمیدونسته حاملس میخواسته کسی نفهمه .حتی ب همراهش گفته بود بچه رو بگیرین بریم تو راه خودم ...

دلم ریش شد

بیچاره اون بچه که اینجوری به این دنیا اورده شده😔