2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل دندون ها چقدر میشه؟؟ 

هزینه اولیه که قالب گیری کنه و سرنگ ها و مواد رو بهتون بده اگه اشتباه نکنم ۱۸۰۰میشه که سرنگ ها برای ۳ماه هستش که بعد از اون دوباره باید مواد بخرید البته بستگی به زردی دندوناتون داره

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

دو مدل هست هوم و آفیس 

آفیس همون مطب دکتر خودش انجام میده و آنی سفید میشه دندوناتون ولی تاثیرش کوتاه مدت هست 

هوم از دندوناتون قالب گرفته میشه و فرستاده میشه لابراتوار و براتون قالب مناسب فکتون رو می‌سازن میدم بهتون همراه با ژل که بعد از چند شب استفاده سفید میشه دندوناتون و خوبیش اینه که قالب و ژل رو دارین هروقت دوباره رنگ دندوناتون برگشت میتونین استفاده کنین بهتر اینه هردو کنار هم استفاده بشه ولی اگر به دلایلی خواستین یکی رو انجام بدین بیلیچ هوم خوبه .فکی ۱۵۰۰هست هر کدوم 

هزینه موادش چقدر ؟

بار اول که از دکتر میخرید ۳تا بهتون میده بعد بستگی به درجه مواد داره که از ۳۰۰ شروع میشه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره