2777
2789

دلم شکسته بدجور ۱۸ سالمه فقط ولی روحم۹۰ سالشه

من چادری بودم ب زور خانوادم ولی خب کم کم چادرو میذارم زمین امروز با مانتو رفتم بیرون یکی از همشهریامون پشتم گف انگار دختر کیه انگار دختر ی آدم پولداره ببین چجوری میره درسته بابام معتاده ولی گناه من چیه 

الانم عموم اینا اومدن خیلی بام بد حرف زدن پسرش پلیس شده هی کوبیدن ب سرم ولی دختربازیای پسرشو پنهون کردن ریختن مث چی عموم اینارو زدن 

الانم مامانم کلی فحش دادن بهم تو هیچ نمیشی آخرش ب گریه افتادم دلم میخواد خودمو بکشم خلاص شم ازاین زندگی دیگه خسته شدم

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔کاش می‌دونستن من گناهی ندارم

از ادمای بی درک و شعور انتظار عقل و دونستن داری اخه عزیزمن

سعی کن فقط رو اهدافت تمرکز کنی بقیه ک دختر شاه پریون نیستن

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
از ادمای بی درک و شعور انتظار عقل و دونستن داری اخه عزیزمن سعی کن فقط رو اهدافت تمرکز کنی بقیه ک دخ ...

ولی من خودم دیگ ظربه خوردم از سمت بابام ولی اینا روحیم کشتن نمیدونید ک چجوری دارم زندگی میکنم

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂