2777
2789

همه رو نمیگم همه باهم فرق میکنن

ولی روی صحبتم با اونایی ک عروس و مثله برده میبینن و همش توقع دارن

توقع توقع توقع

چرا واقعا؟انتخاب پسرتونه خودتونه چرا انتظار دارین هم کلفتتون باشه هم به سلیقه ی شما لباس بپوشه وسیله بخره؟

چرا ازین ک پسرتون برادرتون واسش خرج میکنه ناراحت میشین؟

چرا همش دخالت میکنین عروس بدبخت چ گناهی کرده؟

حالا همه عروسا هم خوب نیستنا ولی 

دخالت و توقع زندگی رو خراب میکنه

ب خودتون بقبولین ک پسرتون یا برادرتون ی زندگی تشکیل داده و از شما زندگیش جداس!

شماهم برده و کلفت نگرفتین فقط همین

نمیگم مثله دخترتون یا خواهرتون باهاش رفتار کنین ولی دشمنتونم نیست

ای کاش میفهمیدن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که به زن داداشمون میگیم توروخدا تمام حقوقتو خرج خودت کن و پس انداز واسه خودت بعترین لباسا بپوش باشگاه برو طلا بخر سفر برو کافه و.... دوست داریم زن داداشمون تک باشه و سرحال ببینیمش اینقدم داداشم براش وام نگیره گناه داره 😂😂😂

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

والا من خودم به عنوان خواهرشوهر حتی شماره عروسامون هم ندارم سالی یه بار هم دعوتشون نمیکنم و کلا خونشون هم نمیرم دوری و دوستی نه باید از کسی توقعی داشت و نه برای کسی کاری کرد راحت راحت.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

اگه بعضیا آدم بودن و شعور اینو داشتن که سرشون فقط تو .....خودشون باشه زندگیا شیرین میشد ، امان از آدمای فضول ، پرو ، دخالت گر و دو ب هم زن لعنت ب همچین ادمایی، من خودم خواهر شوهرم نشده حتی یکبار هم به عروسمون بگم بالا چشمت ابرو ، اون ناموس ماست خوب پوشیدن و خوب گشتنش خوب زندگی کردنش باعث سرافرازی ماست ، خودمم خواهر شوهر ندارم ولی مادرشوهرم واقعا خانوم گل و مهربونه ، امان از مادر بزرگ شوهرم امان که زبونش نیش مار پینتونه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
واقعا من رابطم با شوهرم خوبه نمیزارن دهنمو سرویس کردن

ماهم خداروشکر رابطمون خوبه و این رابطه وقتی خوب شد ک شوهرم جلوی همشون وایستاد و گفت اولویت اول و آخر زندگیم خانمم و دست از دخالت و اذیت بردارین حسابی جلوشون درامد واقعا دیگه داشتن شورشو درمیوردن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

والا من خودم به عنوان خواهرشوهر حتی شماره عروسامون هم ندارم سالی یه بار هم دعوتشون نمیکنم و کلا خونش ...

واقعا همین کار خوبیه بری و بیای هم اشکالی نداره ولی دخالت داغون میکنه

اگه بعضیا آدم بودن و شعور اینو داشتن که سرشون فقط تو .....خودشون باشه زندگیا شیرین میشد ، امان از آد ...

دقیقا همینه خب عروسم جز خوانواده شده بازم خوبه فقط مادر بزرگ شوهرتون اینجوریه من کل خونواده ی شوهرم