2777
2789

دو سالو نیمه ک اقدامم رفتم دکتر گفت  ای وی افی هستم برام سو نو از مایشو عکس رنگی و ….نوشت الان  نزدیک یک ماه از عکس رنگی میگذره.دیروز غروب حالت تهوع و سرگیجه و سردرد گرفتم گفتم شاید ویروسه .یکمم زیر شکمم یجوریه.الان دیدم ببخشید ی ترشح یکم شیری رنگ دارم .میتونه علامت بارداری باشه؟

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

انشاءالله دامنت سبز بشه عزیزم😍😍

نرفتی ازمایش؟

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
انشاءالله دامنت سبز بشه عزیزم😍😍 نرفتی ازمایش؟

مرسی خداکنه❤️

میترسم منفی باشه😭اخه همسرمم ضعیفه خودمم زخیره تخمدانم کمه🥹

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خداکنه❤️ میترسم منفی باشه😭اخه همسرمم ضعیفه خودمم زخیره تخمدانم کمه🥹

پناه بر خدا عزیزم 

حالا آزمایش بده انشاءالله که باردار باشی🥰

من خودم تخمدان پلی کیستیک داشتم هیچکس باورش نمیشد من بدون دارو و اینا باردار بشم ولی خب خواست خدا بود 

امیدوارم با معجزه های خدا غافلگیر بشی💝

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
پناه بر خدا عزیزم  حالا آزمایش بده انشاءالله که باردار باشی🥰 من خودم تخمدان پلی کیستیک داشتم ...

خداروشکر عزیزم❤️انشااله برای همه اتفاقای خوب بیوفته