دو سالو نیمه ک اقدامم رفتم دکتر گفت ای وی افی هستم برام سو نو از مایشو عکس رنگی و ….نوشت الان نزدیک یک ماه از عکس رنگی میگذره.دیروز غروب حالت تهوع و سرگیجه و سردرد گرفتم گفتم شاید ویروسه .یکمم زیر شکمم یجوریه.الان دیدم ببخشید ی ترشح یکم شیری رنگ دارم .میتونه علامت بارداری باشه؟
من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم تخمدان پلی کیستیک داشتم هیچکس باورش نمیشد من بدون دارو و اینا باردار بشم ولی خب خواست خدا بود
امیدوارم با معجزه های خدا غافلگیر بشی💝
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤