2777
2789

مصاحبه و تحقیق و معاینه اش چیان؟ چیکارا میکنن چیا میپرسن 

بعد اینکه باید با حجاب باشی حتما؟ بعد تموم شدن تحصیل هم حتی؟

دوران تحصیل باید چادر سر کنی ؟

چادر اجباری نیست ولی حجابت باید کامل باشه

بعد تحصیل هم باید برای سر کار رفتن حجابت کامل باشه

معاینه پزشکی چیز خاصی نیست،باید مشکل خاصی نداشته باشی مثل معلولیت یا کمشنوایی یا ازین قبیل 

مصاحبه هم مهم ترین قسمتش اخلاق و طرز برخورد خودته، اگه مطمئن بشن صبر و تحمل سر و کله زدن با بچه ها و والدین رو داری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معاینه پزشکی شامل قد و وزنه و شاخص توده بدنیت نباید ار۳۰بیشتر باشه،کوررنگی و اختلالهای بینایی هم بررسی میشه و بعد هم شنوایی

مصاحبه استخدامیشو میتونم توضیح بدم ولی واسه کنکورش تجربه ای ندارم.

چادر اجباری نیست ولی حجابت باید کامل باشه بعد تحصیل هم باید برای سر کار رفتن حجابت کامل باشه معاین ...

یکی می‌گفت تو معاینه پزشکی میگن لخت شید😐 اینطوری که نیست نه؟ 

بعد اینکه عکسای فضای مجازیتم چک میکنن؟ 

من فرهنگیان خوندم 

مصاحبه ۶۰درصد کنکور ۴۰ درصد همین مصاحبس سخت نیس زیاد 

سوالای تخصصی و عمومی میپرسن عمومی همون مسائل دینی و نماز و روزه و .... این‌است 

بعد ممکنه بیان تو محلتون تحقیق کنن یا زنگ بزنن ب اونایی ک شما معرفی کردی ب مدیر مدرسه حتما زنگ میزنن 

آزمایش هم ک آبان یا آذر ماه باید برگردید شهرتون انجام بدید آزمایش خون و ادار شنوایی سنجی چشم پزشکی ایناست

نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک مردم این آبادی ....
معاینه پزشکی شامل قد و وزنه و شاخص توده بدنیت نباید ار۳۰بیشتر باشه،کوررنگی و اختلالهای بینایی هم برر ...

اگه شاخص توده بدنی از حد نرمال یه کوچولو کمتر باشه مشکلی ایجاد نمیکنه؟🥲

یکی می‌گفت تو معاینه پزشکی میگن لخت شید😐 اینطوری که نیست نه؟  بعد اینکه عکسای فضای مجازیتم چک ...

نه عزیزم،حتی معاینه خاصی هم نداره،قد و وزن و فشار خون و ...

فضای مجازی هم از بعد ماجراهای حجاب شنیدم چک میکنن

نه عزیزم،حتی معاینه خاصی هم نداره،قد و وزن و فشار خون و ... فضای مجازی هم از بعد ماجراهای حجاب شنید ...

منظور شما پروفایل هست؟

نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک مردم این آبادی ....