2777
2789

زرنگ باشه 30-40 ت، حتی دیدم بیشتر هم داشتن!!

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شغل دوم خوبه ولی شغل اصلی نه 

خرج ماشین زیاده 

بستگی داره بار خوب گیرش بیاد هر روز باشه 

ما تو اقوام داریم یکی شغل اصلیش خب به طبع زیاد کار نمیکنه زیاد روال نیست یکی داریم شغل دومش میگه خوبه می ارزه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
واقعا تهران یا شهرستان؟

شهرستان!

تهران خیلی بیشتر.

حتی باا ....... فقط زرنگ باشید و پس انداز کنید.

باربری کنند، باربری برای تره بار.... خیلی چیزا دیگه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.