2777
2789
عنوان

کدوم لباس مجلسی خوشگل تره؟ اگه میدونید خواهشاً بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 52 پست
راست میگی، تازه خوبه راضی بودی  بچه کوچیک دارم، سخته بیرون رفتن برام، گفتم بدم فامیلمون برام ...

آره راضی بودم حتی چن نفر از مامانم پرسیده بودن کجا لباسشو خریده ک مامانم گفته بود دوخته بعد آدرس خیاط و گرفته بودن

نمیدونم

سلام عزیزان

اگه خواستی به همین زیبایی با تنخوری عالی بدوزی حتما تماس بگیر

بهترین خیاطی غرب تهران 

هر طرحی که در ذهن شماست

طراحی ، برش و دوخت با متد مولر 

پالتو ، مانتو ، لباس مجلسی 

تحویل 2 تا 4 روز 

09134107682

02146086214

با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی نی نی سایت ، بنده فرزانه کریم زاده ، طراح مد و خیاط با 26 سال تجربه در زمینه آموزش ، طراحی و دوخت تخصصی انواع : پالتو ، مانتو ، کت و شلوار ، لباس مجلسی و شومیز همراه شما عزیزان هستم. از همراهی شما خانم های خوش سلیقه ، نهایت تشکر را دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید لطفا درباره حرز یمانی میشه توضیح بدهید  بسیار ممنون

آبجی جان 

بنده در مورد شخصیت زمینه ساز ظهور که همان یمانی است و طبق سخن امام باقر علیه السلام، اطاعت ازش واجبه و حق حرام کردن سلاح رو داره و همه‌ی اهل بیت بهشون گواهی میدن و به وصیت رسول خدا احتجاج کرده رو میگم 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
خوب دعاش چیه 

♻️دعا تحصنت
این دعا برای اینکه در حصن اهل بیت قرار بگیرید 
🍀بسم الله الرحمن الرحیم🍀

🍃تَحَصَّنْتُ بِذِی الْمُلکِ والْمَلَکوت

🍃وَاعْتَصَمتُ بِذِی القُدرَةِ والْجَبَروت

🍃وَاسْتَعَنتُ بِذِی الْعِزَّةِ واللّاهوت

🍃 مِن کُلِّ ما أخافُ وأحذَر

🍃وبمحمدٍ وعلیٍ وفاطمةَ
🍃والحسنِ والحسینِ
🍃وعلیٍ ومحمد
🍃وجعفرٍ وموسی
🍃وعلیٍ ومحمد
🍃 وعلیٍ والحسن
🍃ومحمدٍ واحمد علیهم السلام

🍃باسمِ الله وبالله
🍃آمَنتُ بالله
🍃توَکلتُ عَلَی الله
🍃حَسْبِیَ الله

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

سلام. اون کامنتتون که گفتین نمیتونم یه چیزایی رو بگم
درباره امام زمان بود
میشه خصوصی برای من بفرستین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

افا داستان جارو این بوده

میگن یکی گفتهدچجور شوهرمو تح ریک کنم

گفتن شوهرت قرمز بپوش برو جلوش جارو نپتون بکش و خم شو🤣🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃