2777
2789
عنوان

هزینه آی وی اف رو تامین اجتماعی نمیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8206 بازدید | 51 پست
من دولتی می‌رم هزینه رو بیمه تا یه مبلغی کم می کنه.....ق یه فرم دادن برم مرکز اسناد پزشکی بیمه

کدوم بیمارستان،کدوم شهری؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
من دولتی می‌رم هزینه رو بیمه تا یه مبلغی کم می کنه.....ق یه فرم دادن برم مرکز اسناد پزشکی بیمه

رفتم بیمارستان میلاد گفت انجام نمیدن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهرانم...بیمارستان یاس..هزینه هم ده تومان با بیمه

ممنون عزیزم .میگن بیمارستان دولتی چند سال میندازنت تو نوبت .درسته؟

ممنون عزیزم .میگن چند سال میندازنت تو نوبت .درسته؟

نه اصلا بری یک ماه ازمایش هات طول می کشه یا عفونت نداشته باشی....تیرویید پرولاکتین همرو دکترهای خودشون می ببینن..عکس رنگی و ....اگه همه چیت اوکی باشه می گن روز پریودی اول تا سوم بیا...بعد دارو و امپول و سونو تا ببینن تخمک ها چطوره

نه اصلا بری یک ماه ازمایش هات طول می کشه یا عفونت نداشته باشی....تیرویید پرولاکتین همرو دکترهای خودش ...

عشقم من همه این آزمایشارو دارم بیمارستان رویان انجام دادم 

من دو ماه طول کشید چون عکس رنگیم عقب میافتاد.....دکتر هاش خوبن کلی هم رزیدنت دارن ...ولی خودشون هم م ...

کدوم دکتر خوبه ؟چطور باید نوبت گرفت حضوری یا اینترنتی؟

عشقم من همه این آزمایشارو دارم بیمارستان رویان انجام دادم 

بیاری قبول می کنن‌..منم دادم همرو گرفتن ..فقط عکس رنگی نداشتم اونم نوشتن....بیا یه بار صبح زود برو اول ویزیت می کنن‌...

بیاری قبول می کنن‌..منم دادم همرو گرفتن ..فقط عکس رنگی نداشتم اونم نوشتن....بیا یه بار صبح زود برو ا ...

باشه عزیزم .

چهار تا دکتر داره ...همشون خوب هستن ...مال من داوری تنها هست ....اما چون بیمارستان دولتی هست...مثلا روز سونو بیافته نوبت دکتر همکارش اون منو ویزیت و دارو و امپول هام رو تغییر می ده ...کلا رو پرونده ات همه فوکوس می کنن ..روز تخمک کشی و انتقال هم هر روز گفتن بری اون دکتر که نوبتشه میاد می کنه.....پس سخت نگیر...هر چهار تا دکتر خوبن....کل دانشکاه تهران نازایی رو اینا تربیت می کنن و دکتر می کنن...

بیاری قبول می کنن‌..منم دادم همرو گرفتن ..فقط عکس رنگی نداشتم اونم نوشتن....بیا یه بار صبح زود برو ا ...

بیمت تامین اجتماعیه یا تکمیلی هم داری؟تو اینترنت زدم آدرسش خیابان نجات اللهی هست درسته؟

باید یا بری سایت بیمارستان یاش نوبت نازایی بگیری.....یا خضوری بیای صبح زود از دستگاه نوبت بگیری...بعد می ری بالا از اون روز پله پله خودشون همه موارد رو موشکافی می کنن....مثلا برای من عفونت و زخم سرویکس دید فرستاد انکولوژی ...بعد اوکی داد برگشتم.....یا فرستاد غدد همون بیمارستان اونم اوکی داد ...مشکلاتت رو جدی می گیرن برعکس خیلی جاها رفتم