2777
2789
عنوان

هزینه آی وی اف رو تامین اجتماعی نمیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8206 بازدید | 51 پست
برای چندمین بار موفق شدین؟

من بیمارستان صارم آی وی اف کردم نشد رویان میکرو انجیکشن انجام دادند خدارو شکر موفق بود الان یه دختر دارم ان شاء الله که شما و همه منتظرا رحمت خدا شامل حالتون میشه وصاحب یه بچه سالم و صالح میشید فقط استرس نداشته باشید و بسپارید دست خدا وناامید نشید 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من بیمارستان صارم آی وی اف کردم نشد رویان میکرو انجیکشن انجام دادند خدارو شکر موفق بود الان یه دختر ...

میکرو انجکشن چیه؟ممنون عزیزم از دعای قشنگت

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب منم فقط همونو دارم ....پی مشکلی نیست....من فردا باید برم بیمه تا تایید کنن هزینه ها رو کم می کنن ...

عزیز دلم امروز تونستی بپرسی؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
میکرو انجکشن چیه؟ممنون عزیزم از دعای قشنگت

آی وی اف اسپرم و تخمک رو کنار هم تو محیط آزمایشگاه قرار میدند و اسپرم خودش حرکت میکنه و به تخمک میرسه و جنین تشکیل میشه ولی توی میکرو اسپرم رو مستقیم به تخمک تزریق میکنند و جنین تشکیل شده رو انتقال میدند اینجوری روند تشکیل جنین زودتر و درصد تشکیل جنین بیشتر میشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من پرسیدم با تامین اجتماعی هزینه عمل و دارو ده میلیون می شه..

قربون دستت عزیز دلم 😘