2777
2789
عنوان

دینار دولتی

84 بازدید | 9 پست

دوستان کسی گرفته امسال؟ 

آخه تلویزیون اعلام کرده بعد زنگ زدم پرسیدم میگن ابلاغ نشده 

این کارمندای بانک همشون عوضی ان😒

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

شاغلی ؟ من شاغل نیستم خیلی از پیری و تنهایی میترسم الان دچار استرس شدید شدم حالم خیلی بده 😭😭😭خواستگار داری ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
شاغلی ؟ من شاغل نیستم خیلی از پیری و تنهایی میترسم الان دچار استرس شدید شدم حالم خیلی بده 😭😭😭خواس ...

چند ساله  دیگه ندارم ولی شاغلم

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله  دیگه ندارم ولی شاغلم

میدونی چون اطرافیان همه ازدواج کردن تورو ی ی چشم دیگه میبینن و مسخره میکنن اما اگ این کار نمیکردن عین خیالم هم نبود اما واقعا دارم عذاب میکشم

میدونی چون اطرافیان همه ازدواج کردن تورو ی ی چشم دیگه میبینن و مسخره میکنن اما اگ این کار نمیکردن عی ...

من کوچیکترا بچه دارن ازدواج کردن یکی بود عروسی پدر و مادرش بودم الان عروسی خودش بود از این معرفای مجازی میترسم وگرنه فرم پر میکردم استرس پیری و تنهایی نداری؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

اگه رفتی کربلا منو دعا کن به خدا خیلی اعصابم خورده خیلی ناراحتم ببین اگه ی خواستگار برات بیاد خونه و ماشین نداشته باشه قبول میکنی تو این سن؟

اگه رفتی کربلا منو دعا کن به خدا خیلی اعصابم خورده خیلی ناراحتم ببین اگه ی خواستگار برات بیاد خونه و ...

نه ب درد زندگی نمیخوره 

چون اگ ب درد می‌خورد و اهل زندگی و آینده بود لاقل خونه رو داشت 

من کوچیکترا بچه دارن ازدواج کردن یکی بود عروسی پدر و مادرش بودم الان عروسی خودش بود از این معرفای مج ...

اصلا استرس پیری و تنهایی ندارم چون از پس خودم برمیام ولی نیازهام داره منو از پا در میاره 

خدا هم ک قربونش برم اصلا مارو نمیبینه. شاید اونایی ک ازدواج کردن تا یکی میبینن سنش رفته بالا ازداوج نکرده تو ذهنش بیاد ک این چقدر سخت گیر بوده یا افاده ای بوده ولی خدا میدونه ک اکثریت اينجوری نبودن و نیستن فقط خدا نمیخواد حکمتش چیه نمیدونم مگه خدا دوست داره بندگانش ب گناه بیوغتن. 

اصلا استرس پیری و تنهایی ندارم چون از پس خودم برمیام ولی نیازهام داره منو از پا در میاره  خدا ...

کی آینده رو دیده که از پس خودش برمیاد یا نه من دیدم اطرافم پول داشته کاراشم تا حدی میکنه ی نون بچه هاش براش می‌خرن توکل به خدا امیدوارم هیچکس محتاج بنده خدا نشه

کی آینده رو دیده که از پس خودش برمیاد یا نه من دیدم اطرافم پول داشته کاراشم تا حدی میکنه ی نون بچه ه ...

انشالله 

پول ک داشته باشی همه چی حله 

شوهر ک گیر نمیاد فقط دنبال پول باش