2777
2789
عنوان

به نظر شما چی پرنده ی بخرم

274 بازدید | 18 پست

همسرم مداوم سرکاره منم توی خونه تنهام. بخاطر تنهاییم تصمیم گرفتم پرنده  بخرم . نمیدونم چه بگیرم.کدوم پرنده نگهداریش راحتره؟(کیا پرنده دارن)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بنظرم اگر فکر میکنی یروزی مجبور بشی دیگ نگهش نداری یا خدای نکرده چیزیش بشه و آدم وابسته ای هستی و احساسی 

سمت حیوان خانگی پرنده یا سگ و گربه نرو 

تجربه کردم ک میگم گلم 

خودتو با کلاس و ورزش سرگرم کن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
فقط بنظرم اگر فکر میکنی یروزی مجبور بشی دیگ نگهش نداری یا خدای نکرده چیزیش بشه و آدم وابسته ای هستی ...

حرف شما درسته. متاسفانه هوای بندر به شدت گرم و شرجی هست . من یکی تحمل بیرون رفتن ندادم. تا چند وقت میش،میرفتم باشگاه . بعد گرم شدن هوا دیگه کششو نداشتم

ما قناری داریم  اب ودنونش باید مرتب چک بشه یه وقت نخوره گشنه بمونه سریع پف میکنه میمیره

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
ما قناری داریم  اب ودنونش باید مرتب چک بشه یه وقت نخوره گشنه بمونه سریع پف میکنه میمیره

قفسشون بو نمیده.چند وقت پیش رفتم جای  قناری داشتن. قفسشون با اینکه تمیز بود  بازم بو ناخوشایند میداد.