2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها میشه علایمش رو بگین؟ یه بنده خدایی هس پیشم درددل میکنه احساس میکنم این مشکل و داره میخوام ببینم اگه اینطوره بهش بگم بره دنبال درمان خیلی اذیته

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

یکی دوروز مونده بود ب عید ۴۰۲ . شب بود و خونوادم تازه خوابیده بودن . منم رفتم چراغارو خاموش کردم اومدم بخوابم . هی سعی میکردم بخوابم اما خوابم نمی‌برد ب مرگ فک میکردم و قلبم تند تند میزد ک یهو حس کردم قلبم یه چیزیش شد مثلا سکته کردم . خیلی ترسیده بودم تمام بدنم ارادشو از دست داده بود . پاهام میلرزیدن .و فک میکردم در حال مرگ هستم .

و این اولین حمله پانیک من بود ک تجربه کردم ..

کاش چن‌تا کهکشان دورتر بودم 🌙🖤
یکی دوروز مونده بود ب عید ۴۰۲ . شب بود و خونوادم تازه خوابیده بودن . منم رفتم چراغارو خاموش کردم اوم ...

من حدود ۱۸ سال پیش توی خواب نصف شب یهو پریدم عرق سرد کردم تپش قلب فشارم افتاده بود از شدن ناراحتی اینحوری شده بودم بخاطر یه پسر اسکول.‌جوون بودم و خام چون جدا شده بود ازمن 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
بچه ها میشه علایمش رو بگین؟ یه بنده خدایی هس پیشم درددل میکنه احساس میکنم این مشکل و داره میخوام ببی ...

فک کردن به مرگ . ضربان قلب تند . دلشوره . احساس دیوانه شدن . از دست دادن اشتها . ترسیدن از اتفاقاتی ک قرار نیس بیوفته . بیخوابی . سرگیجه و حالت تهوع. احساس پوجی ، گیجی و منگی . بی قراری شدید . سبکی سر و.....

دست خود آدم نیس ک  من خیلی تلاش میکنم ولی نمیشه

آره واقعا غیر قابل کنترله من ۵سال درگیر بودم با دارو کنترل کردم و استرسم رو کم کردم الان دوباره بخاطر ی سری مشکلات شروع شده ک حسابی حالم بده.

تا اوضاع آروم نشه منم خوب نمیشم همینطور بدحالم 

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
من حدود ۱۸ سال پیش توی خواب نصف شب یهو پریدم عرق سرد کردم تپش قلب فشارم افتاده بود از شدن ناراحتی ای ...

این دقیقا حمله پانیکه . 

چون بیشترش تو شب سراغ آدم میاد 

آره واقعا غیر قابل کنترله من ۵سال درگیر بودم با دارو کنترل کردم و استرسم رو کم کردم الان دوباره بخاط ...

متأسفم برات . 

منم همش یه چن ماهی هست اینحورییم . قرص اعصاب مصرف میکنم استرسم کم شده . ولی ذهنم همچنان یه جوریه . اصن تو حال خودم نیسم