2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شرطی که مثل قدیما زوری نباشه که دختر و پسر دو روز بعد از عقد تازه برای اولین بار همدیگر رو میدیدن.🤣🤣🤣🤣🤣

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

بستگی داره... جفتشون ریسکی هستن

ولی خب از نظر من سنتی ریسکش بیشتره، مگر این که که آدم تو دوره ی نامزدی همش تو فاز عشقولانه و... نباشه و ۶ دانگ حواسش به شناخت باشه تا بتونه راحت از تصمیم اشتباهش برگرده

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

این دو تا روش های اشنایی هستند

ازدواجی خوبه که قبل عقد معاشرت با خانواده و خود فرد کنید و اگاهانه مسائل رو ببینید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بنظرت تا چ مدتی حرف زدن خوبه جهت آشنایی؟

مدت بستگی داره به درک و منطق خودت و طرفت که چقد روراست باشه اصولا تو اشنایی خودتو نگیر ریلکس باش انگار فقط دوستین بزار طرفت خود واقعیشو بهتر نشون بده خودتو بگیری کمتر میبینی

تجربیات بد رو همه تجربه میکنن ولی قرار نیس کسی ک ازدواج میکنه بد باشه ازدواج خوبم داریم 

اره داریم 

بستگی به هدفته

ولی کسی که بپرسه از من برم دوست بشم یا سنتی بهش میگم هیچکدام

چون به نظرم هیچ ادمی نمیتونه بگه کدوم خوبه کدوم بد

راستشو بگو شیطون دوسش داری طرفو یانه؟؟؟🤣

😂مال ما سنتیه توی مدت کوتاه نمیش گفت ک دوسش دارم یا ن ب مرور ک شناختم بهش بیشتر میش اونموقع شاید جواب سوالتون رو بشه داد