پسره اومده بود لوزه اشو عمل کنه ۹سالش بود بعد خیلی میترسید و گریه میکرد من هرچی سهی میکردم رو تخت نگهش دارم تا بیهوش بشه موفق نشدم اونم بلند شد و دوید سمت در ورودی و پرید تو بغل مامانش بعدش....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سپردمش به همکارام رفتم تا از اتاق بغل یه وسیله بیارم دیدم صدای کتک کاری میاد دویدم رفتم تو اتاق دیدم دکتر جراح داره محکم به سر بچه معصوم سیلی میزنه و میگه خفه شو بی ادب گستاخ وقتمو تلف کردی
من سپردمش به همکارام رفتم تا از اتاق بغل یه وسیله بیارم دیدم صدای کتک کاری میاد دویدم رفتم تو اتاق د ...
دستش بشکنه الهی
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟