2777
2789
عنوان

نذر هاتون رو ادا کنید وگرنه عواقب بدی داره+ تجربه شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 4042 بازدید | 69 پست
اگ یادمون رفت چ کنیم  یعنی یادمون بره چ نذری داشتیم؟

یه نذر دیگه رو جایگزین کن

و نیت کن چون فلان نذرم رو یادم رفته

این نذر رو به جاش انجام میدم

بعدم از این به بعد هر نذری کردی

همون لحظه داخل گوشیت بنویس تا یادت نره

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادم انداختی چند سال پیش سر یه چیزی نذر کرده بودم ولی تا به دستش آوردم خیلی پشت گوش انداختم ادای نذرو، تا خدا دوباره اون چیزو ازم گرفت، منم از ترس نذرمو ادا کردم ظرف 3ماه خدا دوباره عین یه معجزه اون چیزو برگردوند😍

مرسی از تاپیک خوب و آموزندت عزیزم💕

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-

من پدرم یک نذری برای موفقیت من کرد و من کارم درست شد. ولی با فاصله کوتاهی پدرم فوت شد و فرصت نکرد نذرش را ادا کنه. خودم حس می کنم، من باید این نذر را به جای پدرم ادا کنم چون به خاطر من بوده... درسته؟

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من پدرم یک نذری برای موفقیت من کرد و من کارم درست شد. ولی با فاصله کوتاهی پدرم فوت شد و فرصت نکرد نذ ...

بله حتمن به نیابت از پدرتون این نذر رو انجام بدید

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

من بالای ۲۰ روز روزه گرفتم

گفتم خدایا شاید جایی ندونسته مال حرامی خوردم

بالای ۲۰ شب نماز شب خوندم

چند بار نماز توبه خوندم و از گناهانم توبه کردم و دیگه هرگز هرگز تکرار نکردم

@darya1600  

سلام عزیزم اینم اون تاپیکی که قول داده بودم

با کاربری قبلیم بود

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..