2821
2789
عنوان

لک و پیس یا برص

16931 بازدید | 106 پست

سلام بچه ها ازتون خاهش میکنم‌کمکم کنید ب‌مشورتتون نیاز دارم

من چند ماهی هست بدنم ضروع کرده ب لمه های سفید زدن اولم از دور چشمم و زیر سینه هام شروع شد

بعد کم کم پر شد و الان۵۰درصد بدنمو‌گرفته ی دکتر رفتم گفت کورتون بزن و یکی دگ ک رفتم گف ن نزن چون رنگ پوستو‌موقت برمیگردونه ب حالا عادی و دوباره لکه های سفید میاد راه حلی هست ک کل بدنم سفید شه من خودم نغریبا گندمیه روشنم ولی این لک و پیسا خیلی روشنن مشخصن تغریبا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهر من هم روی بدنش این لک هارو داره،از کودکی شروع شد روی کمرش و بازوش و سینه ش،ولی فعلا خداروشکر پیشروی نکرده،اسم بیماریش ویتیلیگو گفتن،ما بردیمش دکتر گفت استرس براش سمه و شرایط رو بدتر میکنه،و درمان خاصی هنوز نداره ،ولی ب نظرم ی سر به طب سنتی هم بزن،ایشالا ک ب زودی درمان بشی 

چند ماهه پنجاه درصد شد؟ 

بله منوبنزن هست که سفید می‌کنه اما استفادش سخته ،یعنی باید مواظب باشی به پوست کس دیگه ای نخوره ،باعث پوسته پوسته شدن ونازک شدن پوست میشه و خیلی مواقع هم سخت پیدا میشه و ممکنه درمان ناقص بمونه ،گفت آمپول کورتون بزن؟

عزیزم همسر منم داره حدود دوماه پیش تو یه تاپیکی یکی دارخونه زیتون اصفهان دکتر عشقی رو معرفی کرد که کرم دست ساز داره منم همسرمو مجبور کردم بخره چون خیلیی خرج کرده فایده نداشت میگفت خرج الکیه. الان لکه صورتش همه از بین رفته فقط بدنش و‌دستاشه که طول میکشه یکم.

و دکتر گفت همیشه استفاده شه اگه ول کنه لکه ها برمیگرده

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
تو نی نی سایت یدونه داروخانه تواصفهان معرفی کردن داروی دست ساز میده اونو پیدا کن

اره خدا خیرش بده هر کی گفت ما نتیجه دیدیم

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
تو نی نی سایت یدونه داروخانه تواصفهان معرفی کردن داروی دست ساز میده اونو پیدا کن

آره من اون داروخانه رو معرفی کردم ،اما یکی اینجا عکس لکه هاش رو واسه خانم دکتر فرستاده بود و ایشان گفته بودند که فقط صورت و روی دستها با این پماد قابل درمانه،منم فقط برای صورت استفاده کرده بودم و نتیجه گرفته بودم