2789
عنوان

کوکو سیب زمینی

259 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها چطورین تابستونتون قشنگ😍

بنظرتون کوکو سیب زمینی رو چطوری درست کنم بهتر درمیاد 

سبیب زمینی آب پز و بعد مواد رو اضافه کنم و سزخ کنم یا نه خام خام رنده کنم و سرخ کنم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

رنده

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن مورد اول خوشمزس ولی ما یبار اونجوری درست کردیم خیلی خوب نبود برام...مورد دوم خام رنده بشه بهتره

نوش جانت

میشه به نیت من دعا کنید؟ مرسی عزیزای دلم حتی یه صلوات14سالم نیست_فقط یه عدد همینجوریه کاربریم💚
خودمم رنده کردم همیشه اما جدیدا اکثریت آب پز میکنن اول

ن خوشمزه نمیشه😕

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

من مورد اول رو با نون مورد دوم رو با برنج درست میکنم و گوجه سرخ شده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
میگن مورد اول خوشمزس ولی ما یبار اونجوری درست کردیم خیلی خوب نبود برام...مورد دوم خام رنده بشه بهتره ...

ممنونم عزیزم

فک کنم سلیقه منم نباشه😃

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
کاملتر توضیح میدید لطفا طعمش بد نمیکنه؟

سیب زمینی رو آبپز کن بعد رنده کن ادویه هم بزن بعضیا میان شیود یا پیازچه هم توش میریزن که من ساده میریزنم تخم مرغم بزن 

حالا آماده ست برای سرخ کردن

فرقشون چیه دستورشو میذارید لطفا

سیب زمینی ابپز میکنم رنده میکنم با پیاز و تخم مرع و ادویه تو روغن سرخ میکنم ،اون یکی هم که همینجوری خام رنده میکنم یه کوچولو آرد هم میزنم با تخم مرغ و پیازو ادویه و سبزیجات معطر هم اکه دوست داشتی میتونی بزنی 

سلام عزیزم میشه بهتون درخواست بدم 

تاپیکاتو دیدم شرایط زندگیم مثل شما بوده تقریبا 

میشه یکم کمکم کنین حالم اصلا خوب نیست دارم خیلیی سختی میکشم 😭💔

الهی خوشبختی دنیا و آخرت نصیبت بشه🥺❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨