2777
2789

سلام مامانا

لطفا سر‌ تیتر گارد نگیرید ، چیز دیگه ای به ذهنم نرسید

یه مشکلی دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید

من وقتی خودم با بچه.م تو خونه باشم خیلیییی براش وقت میذارم و حوصله دارم

ولی وقتی پیشم یه نفر هم باشه حتی همسرم ، خیلی عصبی میشم و غر میزنم سر بچه

نه فقط غر

کلا عصبی و استرسی

مثلا وقتی خودم تنهام برای بچم غذا درست میکنم باهاش بازی میکنم براش وقت میذارم چون نوپاست دست به چیزی بزنه آروم میرم بلندش میکنم میارم این طرف تر

باهاش می‌رقصم میبرمش پارک 

ولی وقتی یکی کنارم باشه ، همش دارم غر میزنم و جیغ و داد میکنم و چون اون بچه نمی‌فهمه علنا دارم با خودم دعوا میکنم

حوصله ندارم پاشم براش غذا درست کنم

انگار ناخودآگاهم میگه وقتی یکی کنارته ( حالا همسر یا مادر ) اونا هم باید کمک کنند و اگه کمک نکنن ناخودآگاه لجم میگیره و سر بچه خالی میکنم

مثلا همسرم باشه توقع دارم بچه رو بگیره که من به کارام برسم ولی اونم میاد چون روزانه چهار پنج ساعت توی راه رفت و برگشت از سر کارشه خیلی خسته میشه

مادرم باشه توقع دارم اون غذا بزاره برای بچه 

و با توجه به اینکه ما به دلایلی مدتی مجبوریم خونه مادرم زندگی کنیم تنها موردی که آزارم میده اینه

نمیدونم چیکار باید بکنم

دست خودم نیست

میترسم این رفتارم به مرور که سنش می‌ره بالاتر و متوجه میشه تاثیر‌ بدی روش بزاره

البته من توی‌ مهمونی ها هم خودمو کنترل میکنم 

حتی وقتی میرم خونه مادرشوهرم هم خودمو کنترل میکنم

مسئله فقط زمانیه که پیش پدر و مادرم و همسرم هستم 

حتی وقتی بلایی سر بچه میاد استرس میگیرم

مثلا یادمه دخترم دوماهش بود تنها بودم شیر‌ برگشت تو مجرای تنفسیش کبود شد من خیلی مسلط بودم به اعصابم برش گردوندم رو دستم چندتا زدم اوکی‌شد

ولی اینجاییم آبجوش‌ فلاسکش ریخت رو پاش‌ من بچه رو ول‌ کرده بودم خودمو میزدم ، در حدی که بچه خودش چیزی از سوزش پاش نفهمید ولی از جیغ و خودزنی های من ترسید 

تا اینکه مامانم یدونه خوابوند تو گوشم تا آروم شدم

نمیدونم چطور رفتارمو کنترل‌کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک بهت میگم 

بزرگ که بشه یه ادم منزوی و از جمع فراری میشه

اگر دلت میخواد اینجوری باشه ادامه بده قطعا موفق میشی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

چه جالب فکر میکردم این فقط مشکل منه

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
تبریک بهت میگم  بزرگ که بشه یه ادم منزوی و از جمع فراری میشه اگر دلت میخواد اینجوری باشه ادام ...

عزیزم من بچه‌م یه سالشه و قطعا خودم میدونم چه آثاری توی‌ بزرگسالیش داره که برام دغدغه شده

من راهنمایی خواستم برای کنترل 

خودم که کف‌ و سوت نمی‌زنم برای رفتارم که اینجوری میگی

بعدشم تمام تلاشمو میکنم توی جمع های فامیل و خانواده همسرم این رفتار رو نداشته باشم

اسی چرا درخواستو به اطرافیان نمیگی؟ خودتو دوس داشته باش. مثلا به پدرش بگو دخترمونو چند دقیقه نگه دار من غذا درست کنم. البته با روی گشاده و مهربونی

اگه بگی کمکت میکنن وقتی نگی فک میکنن خودت میتونی همه رو انجام بدی. 

عزیزم من بچه‌م یه سالشه و قطعا خودم میدونم چه آثاری توی‌ بزرگسالیش داره که برام دغدغه شده من راهنما ...

منم اینو گفتم که یه تلنگری بشه. شما باید با مشاور و روانشناس صحبت کنی تا بهت راهکار بده. 

خوبه  که تلاشتو میکنی ولی مشاوره هم برو ما ادما یه وقتایی نیاز به کمک داریم چون بعضی چیزا رو خودمون نمیتونیم حل کنیم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند