2821
2789
عنوان

پسری ک بهش ابراز علاقه کرده بودم

343 بازدید | 13 پست

انتظار چنین برخورد منطقی و در این باشخصیت بودنو ازش نداشتم 

من ناشناس بهش ابراز علاقه کردم فک میکرد از همکلاسیاشم سرکارش گذاشتم ولی بعد کلی صحبت کردن گف من ن با کسی بودم نمیخوام باشم ن ازدواج خواهم کرد از هریکم بپرسی بهت میگه من چطور ادمیم

گف امیدوارم محبتی ک لطف کردی و بهم داری خدا از قلبت خارج کنه تا خودت راحت باشی منم حقی گردنم نباشه همشم بهم خواهرم خواهرم میگف 

ولی من درسته با همه احساساتم باهاش حرف زدمو اون ردش کرد

حالا دیگه بیشتر از قبل دوسش دارم جوابش شاید اون چیزی نبود ک بال دربیارم از خوشحالی ولی حداقل مطمئن شدم کسی تو زندگیش نیس و نخواهد بود حالا حالاها و شخصیت خیلی پاک و تمیزی داره 🥺

من دقیقا از خدا همچین ادمیو خواستمو میخوام این کاریم ک کردم انگار یه چیزی وادارم کرد برا انجامش دست خودم نبود اصلا از طرفیم من اولین باره به یه نامحرم اینطوری ابراز علاقه کردم احساساتم غلیان کرده بود خیلی عذاب وجدان دارم 😔

دعا کنید  روزش ک شد و همو دیدیم محبت منم ب دلش بیفته فقط  دیگه قرار نیس تا روزی که برسم اون جایی ک اون هس خودمو درگیرش کنم ولی امیدوارم این کارم خواست خدا بوده باشه و بیحکمت نبوده باشه😢😭🌻

ببخشید طولانی شد حس کردم  اینجا بگم دردودل کردم باشم بلکه خالی شم

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرمن وقتی دختری به پسرمذهبی ویامتعصب پیام بده ویااظهارلطف کنه،پسره فکربدمیکنه ودخترسبک میشه،خودم دختردارم وتجربه موگفتم ،هرچی خودتوبگیری باارزشتری

پسراواقعاجنبه ندارن وبایددخترادورازدسترس باشند

بنظرمن وقتی دختری به پسرمذهبی ویامتعصب پیام بده ویااظهارلطف کنه،پسره فکربدمیکنه ودخترسبک میشه،خودم د ...

ن مذهبی هس ولی از اون افراطیا نیس 

منم ناشناس پیام دادم بهش خیلی هم اسرار کرد خودتو معرفی کن با پیج خودت بیا و شاکی بود ک من بهش اعتماد ندارم برا اون نمیگم کیم منم بهش گفتم با هویت خودم نیومدم ک نمیدونستم چی قراره بشنوم تا چند وقت درگیر میشدم مذکر نیستم ن بشنوم یادم بره ولی اینکه فکر بد کنه نمیدونم واقعا خودش گف هیچ قضاوتی نکردم چون نمیشناسمت حق ندارم 

فقط خدا کنه کارم بیحکمت نبوده باشه چون من باورم نمیشه همچین کاری کردم منی ک با ی پسر تاحالا هیچ رابطه نداشتم😞

عزیزممم 😍 ایشالا هرچی به صلاحت هست اتفاق بیفته در آینده .. چرا نمی خواد ازدواج کنه ؟ 

قربونت عزیزم ممنون بابت دعای خیرت ♥️🥺

الان دانشجو پرستاریه راضی نیس میگه یا مهاجرت میکنم یا میشنم برا پزشکی بخونم برا این ! 

حرفش اصلا منطقی نبود شاید بنظر خودش منطقی باشه ولی الان که دانشگاه سراسری درس میخونه بخاطر مدرکش تا ۸ سال فک کنم نمیتونه مهاجرت کنه چون مدرکش ازاد نیس 

از طرفیم خودش الان دانشجوعه و میگه شرایط کنکور دادن برا پزشکیو فعلا نداره ! ینی اینا دلیل میشن ادم تا اخر عمر ازدواج نکنه !؟ اونم مذهبی و معتقد باشی!

بنظرم ب این دلایل حرفاش موجه نبود صدرصد خودشم چندوقت دیگه پی میبره اینا دلیل نیس شاید الان اینطور فک میکنه  ولی اینکه گف با هیشکی ن بوده ن خواهد بود امیدوارم کرد با اینکه ی جورایی ردم میکرد حرفش ولی منم سپردم دست خدا 🥺

قربونت عزیزم ممنون بابت دعای خیرت ♥️🥺 الان دانشجو پرستاریه راضی نیس میگه یا مهاجرت میکنم یا میشنم ...

درست حدس زدی چون من درخانواده ی گروه درمان هستم بهتون بگم اولاکادردرمان پس ازاتمام تحصیل طرح خدمتی دارندکه حداقل ۲سال ومناطق محروم ۵سال بایدکارکنند!

درثانی تعهدخدمت دارندکه یک ونیم برابرمدت تحصیله!

وبعدمسئله ی مهمتراینه که پزشکی قبول شدن کارحضرت فیل هست،مگرسهمیه ی جانبازان وشهداورزمنده وغیره داشته باشی

وبااین مسائل خریدتعهدمیلیونهاتومان میشه که امکان مهاجرت هم خیلی ضعیفه 

درست حدس زدی چون من درخانواده ی گروه درمان هستم بهتون بگم اولاکادردرمان پس ازاتمام تحصیل طرح خدمتی د ...

اره ماهم  تو خانوادمون کادر درمان داریم برا همین حرفش قانعم نکرد 

البته مهاجرت پرستاری الان نسبتا خیلی راحتره ولی چون ایشون سراسری درس میخونه دقیقا درس میگید مدرکش گیره فعلا نمیتونه بره اگرم خواست چند صد ملیون باید خرج کنه تا ازاد کنن 

پزشکی خوندنم خودش میگه شرایطش جور نیس فعلا پس خدا میدونه کی جور شه  یا نشه ! 

اخه اصلا اینا دلیل نیس ادم ازدواج نکنه بخاطرشون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز