2777
2789
عنوان

قرمه سبزی با دو نوع لوبیا

253 بازدید | 17 پست

شب مهمون دارم میخوام قرمه سبزی بزارم الان نگاه کردم لوبیا چیتیم کمه لوبیا قرمزمم کمه 🤦‍♀️😅

بد میشه پنج تا پیمانه لوبیا چیتی بریزم سه تا پیمانه لوبیا قرمز ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه نصف نصف میزنم خیلی هم خوب میشه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
چه خوب بعد دوتاشو باهم اضافه میکنی یا جدا جدا 

منم همیشه نصف نصف میریزم، بیشتر لعاب میده

پدرم دوباره دیدنت آروزی محال من است🥀🍁                              🧚‍♀️رژیم لاغری _فیت شو 🧚‍♀️ قد 160☺️  وزن فعلی70😣وزن هدف65🤩✌️
کنسرو ها رو آخرش باید بریزم ؟

بستگی به مارکش داره. مشکات خودش خوب پخته اما مارک های دیگه یک مقدار دندون گیر هستن.

وقتی خریدی درش رو باز کن ببین پخته یا نه اگر نپخته بود سه ربع ساعت آخر بریز ولی اگر پخته بود ربع ساعت آخر بریز

چه خوب بعد دوتاشو باهم اضافه میکنی یا جدا جدا 

باهم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.