برادرشوهرم یکم اوضاع مالیش بهم ریخته بود قرض اینا داشته بعد زنش به مادر شوهرم گفته بوده ایطور باشه طلاق میگیرم این حرفا خلاصه قرضشون حدود ۸۰ میلیون مادر شوهرم اینا دادن سن برادرشوهم ۴۴ اما شوهرم ۳۱ سالشه میگن جوونه کار میکنه البته بعضی وقتا مادر شوهرم میگه میخوایم بدیم این حرفاولی تاحالاهییچی کمک نکردن حالا هم بخاطر کار شوهرم اومدیم غربت استقبال کردن برید درحالیکه با اونیکیا کمک میکنن به اون یکی پسرشون هم چون باهاشون رفت طبقه بالاشون نصف خونه رو زدن به نامش حالا ما هیچی منم هیچی به روشون نمیارم خوشم نمیادحالا شما باشید به روشون میارید یا نه ولش کنم بخدا اینقدر حرص خوردم مگه شوهرم پسرشون نیس یا شانس منه البته همیشه گفتم خدا خودش بده اماخب این فرق گذاشتن سخته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان یکنفرمیتونه بشمابگه ازاموال داراییتون به کسی بدین یاندین یافلان رفتارکنیدخوشتون میاد؟من باشم چیزی نمیگم چون اختیارمال اموالشون دارن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
همین فرق گذاشتن ها باعث اختلاف میشه منم همین مشکلو دارم وانگار شوهرم پسرشون نیست
این اواخر یه فرصتی پیش اومد همشو به مادرشوهرم گفتم
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️