2777
2789
عنوان

کمک خانواده شوهر به برادر شوهرم

1724 بازدید | 78 پست

برادرشوهرم یکم اوضاع مالیش بهم ریخته بود قرض اینا داشته بعد زنش به مادر شوهرم گفته بوده ایطور باشه طلاق میگیرم این حرفا خلاصه قرضشون حدود ۸۰ میلیون مادر شوهرم اینا دادن سن برادرشوهم ۴۴ اما شوهرم ۳۱ سالشه میگن جوونه کار میکنه البته بعضی وقتا مادر شوهرم میگه میخوایم بدیم این حرفاولی تاحالاهییچی کمک نکردن حالا هم بخاطر کار شوهرم اومدیم غربت استقبال کردن برید درحالیکه با اونیکیا کمک میکنن به اون یکی پسرشون هم چون باهاشون رفت طبقه بالاشون نصف خونه رو زدن به نامش حالا  ما هیچی منم هیچی به روشون نمیارم خوشم نمیادحالا شما باشید به روشون میارید یا نه ولش کنم بخدا اینقدر حرص خوردم مگه شوهرم پسرشون نیس یا شانس منه البته همیشه  گفتم خدا خودش بده اماخب این فرق گذاشتن سخته 

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه جوری شرایط تورو دارم همسرم با پدرش همکاره یه جورایی همهوچی دست همسرم 

ولی اون برادرش هیچ کاری انقدر به اون میرسن بزرگتره

منم خیلی ناراحت میشم 

مارو فقط برای پول کار و گرفتاری میخوان 

عشق حال و کمکا برای اونه

اخه به شما ربطی نداره به روشون بیارین

اگه شوهرت بخواد خودش باید با خانوادش صحبت کنه

نمیتونی به کسی بگی به یه پسرت دو تومن دادی چرا به یکی دیگه 4تومن دادی

پول خودشونه خب

اونم تازه از زبون شما

چشمت به لطف خدا باشه، اونا هرچقدرم پیشرفت کنن همه میگن باباشون کمکشون کرد ولی شما رو میگن خودشون تلا ...

درسته خودمم همین نظر دارم یهو میگم چرا فرق میزارن

بهتر که زیر بار منت کسی نیستید.

روی پای خودتون بایستید ولی به روشون بیارید که بدونن شما متوجه هستید

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

الان یکنفرمیتونه بشمابگه ازاموال داراییتون به کسی بدین یاندین یافلان رفتارکنیدخوشتون میاد؟من باشم چیزی نمیگم چون اختیارمال اموالشون دارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم یه جوری شرایط تورو دارم همسرم با پدرش همکاره یه جورایی همهوچی دست همسرم  ولی اون برادرش هی ...

اره اینم سخته حالا بگم با ماکاری ندارن انتظاری هم ندارن ولی هضمش سخت میشه یهو چندباری خواستم بگم نگفتم گفتم ولش کن خدا که میبینه 

همین فرق گذاشتن ها باعث اختلاف میشه  منم همین مشکلو دارم وانگار شوهرم پسرشون نیست 

این اواخر یه فرصتی پیش اومد همشو به مادرشوهرم گفتم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره اینم سخته حالا بگم با ماکاری ندارن انتظاری هم ندارن ولی هضمش سخت میشه یهو چندباری خواستم بگم نگف ...

ولشون کن . ولی حق با تو هست چون همینطور که پدر و مادر به گردن بچه حق دارن بچه هم به گردن پدر و مادر حقی داره