2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم من با قرآن استخاره میگیریم 

جوابشم یک کتاب دارم که توش تفسیر استخاره رو نوشته برات میفرستم

فقط عزیزم نیتت نباید پیشگویی باشه . استخاره یعنی بین دو راهی موندی و نمیدونی کدومش رو انتخاب کنی. مثال بزنم برات

مثلا اینکه بگی حامله ام یا نه ، اینکه بگی تو ازمون قبول میشم یا نه ، اینکه بگی دوستم بهم زنگ میزنه یا نه اینا همش غلطه برای استخاره چون پیشگویی میخوای از قرآن نه استخاره

ولی مثلا میگی فلان کار رو انجام بدم آیا به نفعم هست؟ آیا برم فلان جا بهتره یا نرم کدومش ب نفهمه  اینا شامل استخاره میشه

عزیزم بد است .به گفته هایی ک مطرح است عمل نمی‌شود.  به شما دروغ گفته شده است ترک کنید نتیجه ای ...

مرسی عزیزم

اگه ازت خواهش کنم برا یه نیت دیگمم میگیری؟😭😭😭نیت کردم و نایبت قرار دادم😭💕

واسم دعا کن عزیزم . توی تاپیک آخرم زدم که خیلی احتیاج ب کمک دارم

حتمااااا الهی هرررر چی مشکل داری همش رفع شه و خدا تک تک گره های زندگیتو باز کنه

من حالم خیلی بده تو یه دوراهی وحشتناکی قرار گرفتم استخازه تو خیلی کمک کنندست برام.الهی خدا کمکت کنه

مرسی عزیزم اگه ازت خواهش کنم برا یه نیت دیگمم میگیری؟😭😭😭نیت کردم و نایبت قرار دادم😭💕

عزیزم حواست باشه برای یک نیت دوبار استخاره نکنی . حتما تغییراتی درش ایجاد بعد به عنوان نیتت قرار بده . چون اگر برای یه نیت دوبار استخاره بگیری بار دوم جوابش غلط در میاد