شوهرم ی روز خوبه ی روز بد...مدام از زن های دیگه تعریف میکنه اصلا من و زحماتم رو نمیبینه..فلان زن رو میری خونش از شدت تمیزی کیف میکنی..فلان زن تونست زمین و خونه بخره تو عرضه نداری..منم همیشه خونم مرتبه با اینکه باردارم و برام سخته مثل ربات کار میکنم ولی به چشم آقا نمیادعقده ای شدم از هم جنس خودم نفرت گرفتم میگه کاش ازت بچه نمیخواستم و طلاقت میدادم😒
اما کار هارو جلوی چشمش و با کمک خودش انجام بده ببینه کار یعنی چی
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
اینقدر خود شیفتست که جدی نمیگیره فکر میکنه برترینه ولی اعتماد بنفس منو کوبیده
پس تو هم بزن خودتو به خودشیفتگی از هرکسی تعریف کرد اون ادم یه بدی هم داره خب تو بدی اون طرف و بگو بفهمه که ادما سراسر ویژگی مثبت نیستن هرکسی هم بدی هایی داره هم خوبی همه لزوما همیشه خوب و ایده ال نیستن