خسته ام مثل یه ادمی که میرسه به قله کوه ولی میبینه یکی بلندتر در انتظارشه. هی میخوام بغض نکنم نمیشه.... دلم گرفته اخه خدایا مگه رسوندن من به ارزوم به کجا برمیخوره؟ همه ارزوهام یک شبه پودر شد. حالا موندم چطوری به همسرم بگم؟ البته که چیزی نمیگه ولی با حسرت دل خودم چیکار کنم؟ من بیشتر از اون غصه میخورم.... خواهشا برام دعا کنید برای خواهر کوچیکترتون....
الهی عزیزم غصه نخور خدا بزرگه ....یه وقت ها خدا میخواد صبر ما بنده هاش رو امتحان کنه مبادا ناشکری کنی و نا امید بشی.....انشالله خودش به وقتش به بهترین شکل سورپرایزت میکنه...
چند وقته اقدامی؟ دکتر چی گفته؟
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الهی عزیزم غصه نخور خدا بزرگه ....یه وقت ها خدا میخواد صبر ما بنده هاش رو امتحان کنه مبادا ناشکری کن ...
نمیدونم والا. ازبهمن ۱۴۰۰ اقدامم. میگن تنبلی تخمدان کیست ندارم ولی نامنظمم. هرچی دارو مصرف کردم گیاهی، شیمیایی، اصلاح سبک افاقه نکرد. البته وزنم زیاده و چون پریودم منظم نیست هرکاری میکنم کم نمیشه. یا اگر کم میکنم دوباره برمیگرده....
منم ازمرداد ۱۴۰۰اقدامم یبار باردار شدم امسال سقط شد رازیانه رو امتحان کردی؟
اره دارو گیاهی که یمخوردم پایه اش رازیانه بود. از عطاری نگرفتم، دکترم یه ماما توی شاهرود بود که تخصص طب سنتی اش رو از شهید بهشتی گرفته ولی باداروهای اون الان بعد دوماه پریود نشدم یه رابطه مشکوکم قبل از روزهای تخمک گذاری داشتم که گفت بی بی چک بزن که منفی بود.متاسفانه
اره دارو گیاهی که یمخوردم پایه اش رازیانه بود. از عطاری نگرفتم، دکترم یه ماما توی شاهرود بود که تخصص ...
من خود رازیانه رو دم میکردم با ی دونه شبیه خودش ریزتر با ی پودر سفید برای ازبین بردن عفونت نمیدونم اون ماه چجوری باردارشدم فقط مترونیدازول خوردم با ویتامین و ی بسته خرما پریودم منظم نمیدونم چرا باردارنمیشم.انشاالله یا بارداری بی بی اشتباه کرده یا پری میشی بعدش انشاالله باردار
عزیزم ان شا الله خدا بهت نگاه کنه. شما چیکار کردی؟ مشکلت چی بود؟
همچنین عزیزم من والا خواستم برم دکترببینم مشکل چیه باردار شدم بعد ک سقط شد دکتر گفت تخمدانت فعال شده باز زود باردار میشی ولی الان ۳ماه گذشته از سقط خبری نیست البت دکتر گفت اقدام نکن ولی من کردم و خبری نیست