2777
2789

خدا همه رو دوس داره

بله(:

حضمش سخته نه؟

راستش چرا این رو دارم می‌نویسم؟

من همه را دوست دارم...دو تا از دوستان و بزرگان بنده اشاره کردند منظورت از همه که واقعا همه نیست؟

چرا منظورم همه هست!

گفتند خدا همه را دوست ندارد.

به خدا افترا نبندید...خدا همه را دوست دارد...فکر می‌کنید خدا به زمین و انسان ها چطور نگاه می‌کند؟

شما اگر هشت میلیارد ماشین داشته باشید که یکی با دیگری فرق دارد چه می‌کنید؟

احتمالا یکی از بهترین ها یا چند تا از بهترین ها را سوا کرده و به بقیه محل سگ هم نمی‌دهید😁 شاید محض دلخوشی گاهی نگاهی به بعضی از آنها بی‌اندازید...اما آیا یک یک آنها را مطلقا دوست دارید؟

خدا که انسان نیست! خدا هر بنده اش را جوری می‌آفریند انگار همین یک بنده را دارد! چه لزومی داشت قیافه های ما اثر انگشت های ما اثر لب های ما! شبیه به هم نباشد؟ چرا یک کارخانه آدم سازی نساخته و یک نسخه از آدم نزده؟ با یک تفکر؟ با یک شکل؟ ما باهم فرق داریم...در تفکرات در ظاهر...اما خدا مال همه هست...خدا همه را دوست دارد.

خدا مطلق نیکی هاست، خدا همه را دوست دارد. اگر خدا بندگانش را دوست ندارد چرا راه توبه را باز گذاشته؟ ما اگر بدانیم خدا چقدر دوستمان دارد سکته خواهیم کرد🙂

اگر خدا مهربان نبود چرا حُر را بخشید؟ اصلا چه شد که حُر عوض شد؟ چیزی غیر از خواست خدا بوده؟؟؟ نه، اصلا...

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا همه را دوست دارد...برای همه نشانه می‌فرستند...همین که من این متن را می‌نویسم، همین که شما این متن را می‌خوانید...این ها چیزی جز نشانه های خدا نیست...خدا خواسته شما بشنوید ببینید و دوست بدارید.

همه را دوست بدارید(:

عجب صبری خدا دارد !

اگر من جای او بودم .

همان یک لحظه ی اول ،

که اول ظلم را می دیدم از مخلوق بی وجدان ،

جهان را با همه زیبایی و زشتی ،

به روی یکدگر ، ویرانه می کردم .

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

بسی زیبا بود 😁❤️

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

روزی از روز ها قومی دچار قحطی شده بودند...با پیامبر خویش مشورت کردند و بنا شد در روزی بروند برای نماز باران و از خدا باران طلب کنند...در آن روز خداوند به پیامبرش فرمود: شخصی فاسق و گناهکار در بین شما هست او توبه کند کافی است.

همین که پیامبر این حرف را به مردم زد شخص فاسق در دل گفت خدایا چه کنم؟ بگویم من فاسقم؟ خدایا توبه کردم...

ناگهان باران شروع به باریدن کرد.

و هیچ کس نفهمید چه کسی فاسق بود؟ پیامبر از خدا پرسید چه کسی فاسق بود؟ خدا گفت: آن موقع که گناهکار بود آبرویش را حفظ کردم الان که به سمت من برگشته آبرویش را ببرم؟

اگر خدا بنده اش را دوست ندارد چرا این کار را کرد؟ چرا آبروی ما را حفظ می‌کند؟ چرا در قرآن اول بخشیدن را می‌گوید؟ خدا ما را دوست دارد...چه باور داشته باشید چه نداشته باشید او ما را خیلی دوست دارد.

می‌دانید من فقر کلمه دارم گویا...در هر پست باید کلماتم را توضیح دهم! یکجا نظر دادن را توضیح دهم یکجا تحصیل اینجا هم که دوست داشتن!
دوست داشتن این نیست که قربان صدقه شخص برویم...
دوست داشتن یعنی...؟ یعنی دوست داشتن🙃

درسته

خدا همه رو دوست داره

حتی طبق قرآن وجود عذاب و جهنم هم به خاطر محبت خداست که باید عدالت برقرار باشه..(این رو گفتم که حرفت اشتباه مثل اسلام رحمانی که توش مسوولیت نیست برداشت نشه) 

و برای همین خدا بدتررررین گناه رو ناامیدی از درگاه خدا دونسته

و تاکید کرده توبه کنندگان رو دوست داره

😊امیدوارم خدا یه روزی منو جوری تغییر بده خودم و زندگیمو به هیچکس جز خودش تکیه نکنم محتاج کسی نباشم ...

فیلم mr nobody رو ببین ، اگه مذهبی هستی سانسورشدشو ببین، هر چند که فیلم سانسور شده خیلی جاهاشو نمیدونی چی شد.

تا بدونی تغییرت دست خودته، بهت اختیار داده که خودت بازی کنی ، اون جای تو بازی نمیکنه فقط گاهی شاید به بعضیا یه کمک ریزی کنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

برام دعا کنید خیلی خیلی محتاج و غریب و بی کسم😭😭😭😭

امیدوارم همه حاجت روا بشید🤍🤲